Дневен хороскоп за събота, 12 октомври 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 12 октомври 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще бъдете изненадани от обаждане или и-мейл от член на семейството ви. Ще става въпрос за нещо, което напълно сте забравили. Може да е нещо безобидно, като забравен рожден ден, например. Но може и да бъде сериозно. 

Телец

Съсредоточете се върху вашите отношения днес . Те са по-важни от обикновено и поне един от вашите близки приятели ще се нуждае от известна увереност, че има вашата подкрепа. 

Близнаци

Опитайте да не се притеснявате особено много за това как да постъпвате за в бъдеще. Трябва да се съсредоточите върху това, което искате, а не върху това, което е правилно. Погрижете се за себе си, за да бъдете доволни от резултатите. 

Рак

Днес ще се наложи да сложите граница между социалния и личния си живот, въпреки че това може да означава, че никой няма да е напълно удовлетворен. Просто приемете, че така трябва да стоят нещата. 

Лъв

Днес ще се държите малко странно с хората около вас и някои от тях може да го приемат като злоба от ваша страна, но бързо ще разберат, че това всъщност не е вярно и ще ви простят. 

Дева 

Обърнете внимание на големия проект, с който сте се захванали вкъщи. Без вашата вродена дисциплина нищо няма да се получи. Не си давайте почивка, докато не свършите всичко, въпреки че вие така или иначе ще го направите. 

Везни

Днес умствената ви енергия е изключително силна и ще ви хрумнат много нови и гениални идеи. В състояние сте да се справите с почти всичко днес. Споделете какво мислите с тези около вас, може да има някой, който да може да ви помогне. 

Скорпион

Имате страхотна идея и трябва да я разгърнете докрай, за да се получи нещо страхотно от нея. Нещата бързо се усложняват, така че се старайте да държите всичко под контрол. Можете да го направите. 

Стрелец

Вашата социална енергия е много силна днес. Ще ви се наложи да бъдете достоен представител на дадена група хора, може би град, нация, държава или семейство. Ще докоснете много хора и ще оставите отпечатък в съзнанието им. 

Козирог

Днес сте много по-социални от обикновено и ще ви бъде по-лесно от всякога да се запознаете с нови хора, без значение на каква възраст са, с какъв произход са и от какво се интересуват. Повечето хора ще бъдат привлечени от вашата невероятна енергия. 

Водолей

Днес ще получите голяма изненада. Трябва да държите очите си отворени и да имате очи и на гърба. Трябва да сте добре подготвени за всичко, което може да ви се случи, но това не е особено трудно за вас. 

Риби 

Притеснението ще ръководи вашите действия днес, което не е особено добре и може да доведе до големи промени в живота ви, за които не е много сигурно, че ще бъдат положителни. Но все пак, ако се чувствате добре, продължете да се движите в тази посока. 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay