Дневен хороскоп за четвъртък, 28 февруари 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 28 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Опитайте да се фокусирате върху въпросите, свързани с дома ви днес. Енергията ви е подходяща за ремонти или семейни въпроси. Не се занимавайте с работа. Семейството е на първо място.

Телец

Обърнете внимание на хората в живота си. Трябва да споделите положителната си енергия с тях. Възможно е един невинен флирт да бъде приет твърде сериозно.

Близнаци

Днес се разбирате много добре с приятелите си. Денят е подходящ да работите по даден проект заедно. Уверете се, че вашите общи планове съвпадат с реалността.

Рак

Днес ще трябва да вземете много важно решение, което ще окаже сериозно влияние върху най-важната ви връзка. Опитайте да отложите взимането на това решение с няколко дни.

Лъв

Уверете се, че хората няма да ви помислят за егоисти днес. Силно вероятно е, въпреки че това не е истина. Разберете какво се случва с приятелите ви и опитайте да им помогнете.

Дева

Използвайте логиката си, за да се справите с днешните проблеми. Дори да имате проблеми в любовния живот. Ще изненадате всички с измислянето на перфектна схема.

Везни

Днес е перфектен ден да се потопите в рутината и да се насладите на живота, който сте изградили за себе си. Ако се отклоните прекалено, може да пропуснете нещо много хубаво, което се задава.

Скорпион

Днес сте в пълен синхрон с хората около вас. Денят е подходящ да се захванете с големи проекти и с всичко, което ви сплотява и ви задържа заедно.

Стрелец

Днес трябва да обърнете внимание на автобиографията си. Поискайте допълнителни задължения или си намерете втора работа. Ще бъде по-лесно от всякога.

Козирог

Вие и хората около вас се опитвате да се справите с някои големи проблеми, но вашето решение е правилно-отдръпнете се и се забавлявайте, докато нещата се оправят.

Водолей

Опитайте да оправите нещата с вашата половинка или колега, преди всичко да е излязло извън контрол. Ако не виждате проблем, погледнете от по-близо.  

Риби 

Бъдете внимателни с портмонето си днес. Много по-вероятно от обикновено е да похарчите пари за неразумни покупки. По-добре заделете тези пари, вместо да купите нещо ненужно.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay