10 неща, които е време да изхвърлите от гардероба си

10 неща, които е време да изхвърлите от гардероба си

"Имате по-интересен живот, ако носите впечатляващи дрехи" - казва Вивиън Уестууд. Има някаква истина: дори ако нов чифт обувки няма да преобърне живота ви с главата надолу (въпреки историята на Пепеляшка), те биха могли драматично да подобрят настроението и увереността ви. Но скучните и стари дрехи само ще развалят външния ви вид. Най-доброто, което можете да направите с тези дрехи, е да се отървете от тях.

Създадохме списък с нещата, които трябва да изхвърлите от гардероба си:

1. Неща, които почти всеки притежава

Масовият пазар превръща модните тенденции в модни епидемии. Всички си спомняме досадните ботуши UGG, плетените ботуши и т.н. Не само им липсва индивидуалност, но те не изглеждат толкова стилни, колкото преди. Трябва ли наистина да харчите парите си за тях?

2. Дрехи, които не отговарят на вашия тип тяло

Дрехите ви трябва да скриват несъвършенствата на тялото ви, а не да ги подчертават. Мини роклите може да бъдат в разгара на модата, но ако те не отговарят на вашия тип тяло, те ще ви накарат да изглеждате смешно и неудобно. Същото правило важи и за дрехи, които не отговарят на вашите размери.

3. Нискокачествени дрехи и обувки

Кристалите, леопардните принтове и ярките неонови цветове, които се приемат за безвкусни дрехи, всъщност биха могли да изглеждат наистина добре за вас. Просто трябва да сте сигурни, че тези дрехи са изработени от висококачествени материали. Не можете да изглеждате очарователни в рокля, изработена от тъкани с лошо качество и неравни шевове или от материал, който ви напомня на пластмаса на пипане. 

4. Разголени дрехи

Дрехи, които показват части от тялото, които не бива да се виждат, не са особено подходящи. Тези дрехи са подходящи единствено за плажа, но не и за ежедневието. Тези дрехи са прекалено вулгарни. 

5. Сувенирни тениски

Харесва ли ви да пътувате и да опознавате света? Страхотно!Но не е нужно вашите дрехи да разкриват страстта ви към пътуването. По-добре е да носите тези дрехи, когато пазарувате или когато сте вкъщи.

6. Дрехи, които не сте носели повече от година

Рокля, която чака подходящия повод, чифт обувки, които могат да се обуят само веднъж, и скучна риза, която сте купили от разпродажда - всички тези неща събират прах по рафтовете и чакат да бъдат облечени. Отървете се от тях и купете нещо, което ви харесва и се чувствате комфортно в него всеки ден.

7. Износени дрехи и обувки

Ако бялата ви тениска вече не е чисто бяла, или пуловерът ви е покрит с топчета, е крайно време да изхвърлите тези неща. Износените дрехи и обувки изглеждат неприятни и могат да развалят дори най-изтънчения и елегантен вид.

8. Подходящо за възрастта облекло

Всички трябва да са наясно, че дрехите, които са подходящи за 15-годишно момиче, не са подходящи за 30- годишна жена. Не забравяйте това!

9. Грешен тип бельо

Всяка жена трябва да овладее изкуството да избере най-подходящия сутиен. Първо, добре подбраното бельо ви кара да се чувствате по-уверени. Второ, бельото играе ролята на основа за вашето облекло и ще се чувствате много по-комфортно, ако то е подходящо. 

10. Тъмни дрехи

Не се ограничвайте да носите само тъмни дрехи, експериментирайте и бъдете свежи!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay