5 тоалета, които всяка дама трябва да притежава

5 тоалета, които всяка дама трябва да притежава

Тук можете да намерите вдъхновение и да преобразувате и промените по всякакъв начин предложените от нас тоалети, така че те да паснат идеално на вашия стил и да ви накарат да се чувствате красиви и привлекателни.

Когато избирате дрехи от гардероба си сигурно много често стигате до заключения от сорта на: "Нямам какво да облека..."; "Как да съчетая това?"; "С какво мога да нося тази блуза?" и т.н. Сега ще ви помогнем с някои полезни съвети как да съчетавате дрехите си и да изглеждате добре като не прекарвате много време в чудене и имате вече готови идеи за днешния тоалет.

Ето и нашите съвети:

1. По-спортен, неглиже тоалет

5 тоалета, които всяка дама трябва да притежава

Това е тоалет, който можете да облечете до магазина, на разходка в парка, когато отивате да вземете децата от училище или когато искате да се чувствате удобно и комфортно.

- Заложете на клин или изчистени дънки.

- Бяла класическа тениска или блузка.

- Дънково яке.

- Кецове или маратонки.

- За още по-голям комфорт заменете дамската чанта с удобна раничка.

2. Ежедневен, но шик тоалет

5 тоалета, които всяка дама трябва да притежава

Както сами разбирате от заглавието, това е тоалет, който можете да носите в ежедневието си, но има интересни елементи, които да направят тоалета да не изглежда съвсем обикновен.

- Обуйте класически дънки или леко разкъсани.

- Тениска по ваш избор - може изчистена или такава с принт.

- Блейзер - той ще направи тоалета да изглежда малко по-стилен и шик.

- Колан - тази малка подробност прави тоалета да изглежда много по-завършен, така че не я изпускайте.

- Ниски пантофки - можете да изберете пантофки с интересен принт, за да бъдат като акцент във вашия тоалет.

- За да направите тоалета още по-шик и подходящ и за по-специални случаи - просто сменете пантофките с високи обувки или сандали.

3. Класическо бизнес облекло

5 тоалета, които всяка дама трябва да притежава

Ако имате работна среща, работата ви изисква по-спеациално облекло или имате малко по-официален повод, не се чудете и заложете на черен блейзер или сако, съчетан с черни панталони. За блуза няма как да сбъркате - можете да изберете нещо класическо, флорално или каквото прецените.

- Обуйте черен изчистен панталон.

- Съчетайте с черен блейзер/сако, но внимавайте да са в един и същи нюанс, защото единият от тях може да изглежда избелял.

- Топ - Можете да изберете елегантно потниче, тениска, блузка - в зависимост от това какво позволява времето и вашите предпочитания.

- Изберете черни остри обувки, за да изглеждате елегантни. Ако пък сте заложили на изчистена блуза, можете да си позволите да обуете по-интересни обувки.

- Черната чанта с верижка за през рамото е перфектния избор за аксесоар.

4. Облекло, състоящо се от една част

5 тоалета, които всяка дама трябва да притежава

Винаги има моменти, когато не сме в настроение да търсим и съчетаваме дрехи и просто ни се иска да облечем нещо и да излезем. Тук ни идват на помощ гащеризоните и роклите. Те са страхотен избор както за тези моменти, така и когато искаме да изглеждаме и да се чувстваме добре. Просто са страхотни!

5. Вашият собствен стил

5 тоалета, които всяка дама трябва да притежава

Последния тоалет, към който да се насочите, когато отворите гардероба отговаря на вашия стил. Важното при избора на дрехи и при покупката на такива е да разберете какво харесвате и в какво се чувствате най-добре. Може би обичате флорални мотиви, кожени якета, спортни облекла, по-изчистени тоалети - важното е да намерите какво харесвате и основната част от вашия гардероб да бъде заета с такъв тип дрехи. По-интересните и модни находки трябва да представляват едва 5% от вашия гардероб, за да можете винаги да съчетавате дрехите си и да не се чудите с часове, както и за да ви бъде удобно и комфортно в собствената ви кожа.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay