8 секси Хелоуин костюма за мързеливки

Подходящи са за маскиране в последния момент

8 секси Хелоуин костюма за мързеливки

Остава малко повече от седмица до Хелоуин. Смятате ли тази година да го отпразнувате подобаващо? А решили ли сте какъв ще бъде костюмът ви?

Ефектните маскировки струват скъпо, а инвестицията не си заслужава - вероятно ще облечете униформата на секси зайче чак догодина. Затова днес ще ви предложим няколко варианта, за които ще ви трябват подръчни средства.

Благодарение на показаните идеи ще се преобразите до неузнаваемост за секунди - без разходи и без усилия! А и ще съумеете да съблазните всички представители на срещуположния пол, изпречили се на пътя ви.

И така, по случай Вси Светии 2014 бихте могли да се превърнете в секси...

Зубърка
Има нещо чаровно в момичетата с очила и високо IQ, които другите ученици обикновено заклеймяват като "загубенячки". Върнете се в тийнейджърските си години с показания на снимката горе костюм на зубърка. Нужни са ви очила, бяла риза, плисирана поличка и дълги чорапи. Вържете косата си на две опашки, за да постигнете максимално убедителен ефект!

Зъболекарка
Ако имате бяла риза, но не искате да влизате в образа на зубърка, превърнете се в зъболекарка. Под разкопчаната ризка облечете впити шорти и бюстие. Акцентът на тази маскировка ще бъде във вашите ръце - гумените ръкавици и четката за зъби са просто задължителни!

8 секси Хелоуин костюма за мързеливки

Водопроводчица
Трябват ви само смъкващи се дънки, къс прилепнал потник, по възможност с лекета, и веднуза за отпушване на канали. Позата също трябва да е автентична, когато обстановката го позволява!

8 секси Хелоуин костюма за мързеливки

Детективка
С този костюм отново ще проявите невероятна оригиналност, а е по-лесен дори от първия! За да се превърнете в колежка на Шерлок Холмс, ви трябват две неща: голяма лупа с дръжка и шлифер.

8 секси Хелоуин костюма за мързеливки

Счетоводителка
Имате ли прилепнала риза, къси панталонки и палава вратовръзка? Обзалагаме се, че да! Остава да изровите отнякъде калкулатор - колкото по-голям, толкова по-добре. Вече ще можете направо да видите сметката на всеки срещнат!

8 секси Хелоуин костюма за мързеливки

Готвачка
Комбинирайте престилка за готвене с дървена лъжица и всеки би пожелал да му сготвите нещо - нали любовта минавала през стомаха...

8 секси Хелоуин костюма за мързеливки

А сега ви предлагаме и няколко по-абстрактни костюма, чието значение не е толкова очевидно. Но пък ще ви дадат повод да завържете нови запознанства, обяснявайки като какво по-точно сте се маскирали...

Бутилка
Ако облечете най-сексапилния комплект бельо, а след това се увиете с прозрачно домакинско фолио, ще постигнете именно такъв образ. Използвайте бяла шапка - тя ще бъде вашата капачка!

8 секси Хелоуин костюма за мързеливки

Лампа
Отново ще ви трябват сутиен и бикини, които бихте показали на околните. Добавете абажур на главата си и воала! Вече сте истинска лампа...

8 секси Хелоуин костюма за мързеливки

9 20
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay