Екзотика, мода и една поп дива

Бионсе представи новата си колекция за пръв път в Лондон

По време на Седмицата на модата в Лондон, и по-точно в съботната нощ, поп дивата Бионсе Ноулс представи за пръв път на Острова новата колекция от лейбъла House of Deréon.

Съпругата на
Jay Z пoказа тоалетите си на британския пазар в украсения паркинг на магазина "Selfridges", а в края на модното шоу Би премина по подиума, хваната за ръка с майка си Тина Ноулс.

Колекцията е определена от критиците като феноменален сблъсък между екзотичните култури. За създаването ѝ Бионсе се е вдъхновила от невероятна Африка и древната цивилизация на ацтеките. По някои облекла виждаме трайбъл мотиви, по други основният акцент е поставен на африканските пера. Цветовете преливат от маслено зелено към пастелно кафяво, а обувките са на много висок ток. Изрисуваните лица на моделите допълват цялостното трайбъл излъчване, а екзотичните тюрбани на главите на повечето напомнят за африканска приказка.

В официално изказване пред медиите Бионсе сподели вълнението си от представянето на своята колекция. "Тази колекция е едно удивително приключение. За създаването ѝ работихме много усилено, но си струваше. Една моя мечта се сбъдна. Освен това винаги съм искала да представя дрехите си тук. Надявам се да се харесат на английските дами, те са много стилни и изтънчени. И сякаш са по-смели да експериментират в модата."

Тина Ноулс, която стартира лейбъла Deréon през 2004г., разказа пред Selfridges, че много от моделите в колекцията са създадени изцяло по идеята на дъщеря ѝ. "Бионсе пътува по целия свят, а когато се завърне от някое интересно място, тя носи със себе си спомена за културата и дрехите, които са ѝ направили впечатление. Модният ни лейбъл зависи много от нейния опит."

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 08.04.2013|13:26
интересна колекция,хареса ми само не разбрах защо са със сини червила и странни цветове по лицата
2
Не е посочен 20.10.2011|16:19
Изобщо не ми хареса колекцията. Повечето модели приличат на стари парцали, да не говорим за шапките, които са сложили на манекенките. Нищо ново и нищо, което да впечатлява. За мен Бионсе не е модел за подражание по отношение на стила й на обличането (с риск да обидя фенките).
1
Не е посочен 21.09.2011|09:34
Изобщо не бих казала, че Бионсе и Тина Ноулс са майка и дъщеря, повече приличат на сестри, много са хубави. :) Колекцията на певицата като цяло не ме грабна много, но на англичанките със сигурност ще се хареса, тъй като те имат доста по-различен вкус от нашия и определено са по-екстравагантни.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay