Сатен и жартиери... е неговата представа за секси

Секси бельо през неговите очи

Сатен и жартиери... е неговата представа за секси

Ако искате да изненадате със сексапил половинката си за Коледа, то не е нужно да наблягате твърде много на облеклото. По-скоро обърнете внимание на това, което се крие под него, а ето и точно коя част от бельото разпалва въображението му.

 

Според скорошно допитване мъжете ще бъдат най-щастливи, ако видят жена си, облечена в корсет и жартиери. За предпочитане в черно или червено!

 

Материята, чиито допир несъмнено обожават е сатенът. Убедени сме, че поне 50% от мъжете не знаят как всъщност се казва въпросният гладък и нежен плат, но определено знаят, че го харесват.

 

На второ място се нарежда дантелата. Едва 1/3 от запитаните мъже обаче са посочили лилавото и розовото като предпочитан цвят, така че спокойно може да оставите Барби да си почине тази Коледа и да заложите на по-фаталното излъчване в стил "Мулен Руж".

 

Мисля, че няма нужда да ви напомняме, че памучното бельо не е сред любимите на силния пол, а извинението, че е удобно и сладко въобще не се вписва в представата му за секси и страстно.

 

Вие самата ще се почувствате неустоима, ако заложите на нещо по-мръснишко. Девет от десет жени признават, че секси бельото ги кара да се чувстват "по-игриви" в спалнята.

 

И най-добрата новина за мъжете е, че продажбите на секси бельо са се повишили със 67% за последните седмици.

 

А може би именно те са виновни за скока в процентите...

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay