Започна сезонът на зодия Везни: Време е за любов!

Започна сезонът на зодия Везни: Време е за любов!

През изминалия месец бяхме организирани, работихме усилено и се опитахме да подредим живота си. Да, сезонът на Дева беше доста изтощителен! Независимо дали навлизате в началото на новата учебна година, занимавате се с допълнителна работа в офиса или просто се опитвате да се справите с всичките си задачи, можете да си отдъхнете, защото идва време за почивка.

Сезонът на Везните започна на 22 септември. Въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей процъфтяват най-много в момента, докато кардиналните знаци Овен, Рак и Козирог ги очаква по-напрегнат период.

Този период е най-подходящото време от годината за създаване на нови приятелства, колегиални отношения или дори нова любов! В астрологията Слънцето представлява егото, така че когато е във Везни - знакът на взаимоотношенията - вие насочвате фокуса си към личните взаимоотношения в живота си. Сега не е моментът да бъдете сами. Винаги и където и да сте с друг човек, имате много по-висок шанс за успех и е по-вероятно да си прекарате добре.

Сътрудничеството е ключово в момента. Що се отнася до любовния ви живот, това е най-подходящото време да поработите върху отношенията си с партньора. Ще ви бъде по-лесно да сте откровени и същевременно да изслушвате. Ако нечии нужди не са удовлетворени, можете да говорите открито и да разрешите всички проблеми, които имате. Що се отнася до социалния ви живот, лесно е да се преборите с всякакви спорове между вас и приятелите. В работата също можете да свършите много неща, стига да помните, че работата в екип сбъдва мечти!

Най-големият проблем, с който може да се сблъскате през сезона на Везните, е, че може да се идентифицирате прекалено много с вашите взаимоотношения. Ако нещата между вас и вашия любим не са толкова задълбочени, вероятно ще се чувствате виновни. Ако приятелките отношения се влошат, ще търсите вината у себе си. Докато не започнете да работите заедно, няма как да преодолеете тези проблеми. Помнете, че все още е ретрограден Меркурий, затова до 2 октомври, трябва да бъдете готови да се справите с бившите си!

Безплатен съвет: Планирайте нещо наистина забавно с най-близките хора във вашето обкръжение през този сезон на Везни. Бъдете малко по-приятелски настроени към колегите си – може да срещнете истински приятел. Ако бившият протегне ръка, преживейте драмата и сложете край. Необвързаните могат да очакват нови любовни трепети! Насладете се!

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay