Започна сезонът на зодия Дева: Какво вещае той?

Започна сезонът на зодия Дева: Какво вещае той?

Сезонът на Лъва беше изпълнен с емоции и преживявания, но сега е време да разчистим бъркотията от непрестанния купн и да станем малко сериозни. На 22 август Слънцето напусна пищния Лъв и навлезе в женствената Дева. През този период трябва да се съсредоточите в задачите си и да станете малко по-практични. Земните знаци Дева, Телец и Козирог процъфтяват през сезона на Дева, докато за променливите - Близнаци, Стрелец и Риби предстои по-интензивен период.

Сезонът на Девата може ви се стори пълно като разочарование след купонджийските вибрации през изминалия огнен период на Лъва, но всъщност е идеален за прехода от лято към есен. Ако все ще сте ученичка или студентка и ви предстои завръщане в училище, това е моментът да си набавите всичките учебници и пособия. Ако пък не сте, моментът е подходящ за завършване на големи проекти, които отдавна чакат. Да, този месец е свързан с много работа, но тя е необходима, за да ви подготви напълно за това, което предстои.

Започна сезонът на зодия Дева: Какво вещае той?

Слънцето попада в Дева, което допринася за това да станем по-подредени, организирани и съсредоточени върху детайлите, независимо от нашия зодиакален знак. Този период е подходящ да отделите малко време да почистите цялата си къща или поне да подредите бюрото си.

Време е да редуцирате задачите в графика, така, че да станете по-подредени и да стимулирате своята продуктивност. През този един месец трябва да обърнете внимание на здравето си, а най-добрият начин да г направите е да бъдете активни и да се храните с домашно приготвена храна. Забравете полуфабрикатите Здравословните навици, които си създадете сега, ще се превърнат в дългосрочни.

Дотук всичко звучи добре, но всяко нещо си има и лоша страна. В сезона на Дева ще се сблъскаме с два основни проблема. Първо, Девата е известна със своя практичен, дори суров характер, заради който ѝ е трудно да се свързва с другите по емоционален начин. Този месец предвещава малко по-студени взаимоотношения, в случай, че не се постараете малко повече.

Второ, рискувате да се фокусирате прекалено много върху всички дребни проблеми в живота си, вместо да погледнете голямата картина. Съвършенството е страхотна цел, но е враг на здравата психика. Не се страхувайте да направите крачка назад и да се съсредоточите върху всичко, което просто върви добре, но не е идеално.

Сезонът на Девата ще ви накара да се организирате и да работите упорито. Но все пак не забравяйте да се забавлявате не работете твърде много!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay