Защо да имаш по-голям брат е едно от най-хубавите неща

Защо да имаш по-голям брат е едно от най-хубавите неща

Хората, които имат по-голям брат знаят, че да израснеш заедно с брат е трудно, но е и една от най-големите благословии. Понякога по-големите братя ни влудяват, но винаги ще ни обичат безусловно и никога не бива да ги приемаме за даденост.

Ето защо е истинско щастие да имаш по-голям брат:

1. Той може да ви запознае със спорта

Да имаш по-голям брат означава да имаш партньор за спорт през цялото си детство. Ако обичате спортни занимания, има вероятност да имате много спомени, как си играете с големия си брат в детството си.

2. Той може да ви научи как да сте готини

По-големият брат има голямо влияние върху живота ви и той вероятно е този, който търсите, без значение какъв проблем имате. Той ви учи на всички най-нови тенденции, музика и как да се държите готино. Можете да научите почти всички за света от по-големия си брат.

3. Той може да ви научи как да отстоявате себе си

По-големият ви брат ви е научил на всичко, което знае за живота и негова мисия е да ви направи безстрашен човек. По-големите братя имат склонността да бъдат пример за подражание на по-малките си братя и сестри и те никога няма да ви пуснат да влезете в света на възрастните неподготвени.

4. Неговите приятели са и ваши приятели

Не само, че по-големият ви брат ще ви защити, но и всичките му приятели винаги ще са до вас, за да ви избавят от неприятности, ако е необходимо. Най-добрите приятели на брат ви ще се отнасят с вас като с един от тях, така че е добре да знаете, че имате много хора зад гърба си.

5. Той не ви позволява да допускате неговите грешки

По-големият брат винаги ще бъде една крачка напред в живота, по отношение на опит и той ще го използва, за да ви каже какво трябва и какво не трябва да правите в живота. Той вече е извървял пътя, по който ще минете и вие, така че съветите му са ценни.

6. Той знае кое е най-доброто за вас

Въпреки че понякога може да ви дразни, по-големият ви брат никога няма да ви позволи да направите грешен избор, когато става дума за важни неща. Дори и да не го виждате, той винаги ще бъде там, за да бъде сигурен, че постъпвате правилно.

7. Той би се пожертвал за вас

По-големият ви брат винаги ще ви защитава и дори ще се жертва за вас, без дори да се замисли.

8. И винаги ще ви помогне да се съвземете, ако ви се случи нещо лошо

Да имате по-голям брат означава да имате най-добър приятел за цял живот. Винаги можете да разчитате на него, дори когато не се виждате дълго време. Големите братя разбират какво е да правиш грешки и никога няма да ви съдят.

9. Но най-важното- той винаги ще бъде до вас

Винаги можете да разчитате на него- както в добро, така и в лошо. Може да бъде суров с вас, но никога няма да спре да се грижи за вас. И знаете, че каквото и да се случи, той винаги ще бъде до вас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay