Защо принц Уилям и Кейт отказват да гледат сериала на Меган и принц Хари?

Тъй като бяхме любпитни относно това дали кралското семейство е гледало документалния сериал на Меган Маркъл и принц Хари, то решихме да проверим този въпрос. От Cosmopolitan посочват, че шредставителите му със сигурност не са гледали продукцията. Те цитират и Vanity Fair, според които принц Уилям и Кейт Мидълтън не просто не са гледали, а и изобщо нямат планове да го правят. Какво са правили вместо това, обаче? Според западни медии, те просто водят нормален начин на живот и се грижат за децата си.

Междувременно старши помощник от двореца потвждава пред Cosmopolitan, че кралските особи се опитват да останат хладнокръвни по отношение на продукцията и че определено няма да я коментират.

"Това е разказ от първа ръка за историята на Хари и Меган, разказан с архив на невиждани досега хора. Всички интервюта бяха завършени до август 2022 г. Членовете на кралското семейство отказаха за да коментират съдържанието в този сериал.", споделят от двореца.

Според The ​​Telegraphнито Бъкингамският дворец, нито дворецът Кенсингтън, нито който и да е член на кралското семейство са били потърсени за коментар за която и да е част от поредицата.

Оказва се, че все пак дворецът е бил потърсен за коментар, но от имейл на трета страна, но така и не получили отговор.

"При липсата на тази проверка не успяхме да предоставим никакъв отговор. Същността на имейла, който получихме, също не се отнася за целия сериал.", обяснява източникът.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay