Защо приятелствата, които продължават повече от 10 години, са толкова специални?

Защо приятелствата, които продължават повече от 10 години, са толкова специални?

Всеки има поне един специален приятел в живота си, когото познава от повече от 10 години. И всички ние знаем защо тези приятелствата са толкова специални. Имаме много приятели в живота си, но само един или двама специални. Приятелството е като виното- колко по-старо е приятелството, толкова по-добре. Ето защо:

1. Тези приятели знаят истинската ви същност

Ако сте приятели с някого повече от 10 години, няма начин той да не познава истинската ви същност. Всъщност вероятно ви познава толкова добре, че понякога се изненадвате. Не можете да скриете нищо от него или нея и без да казвате и дума, разбирате какво иска да каже другия. 

2. Разстоянието не вреди на приятелството

Понякога животът се развива по различен начин от това, което сме си представяли. Всички искаме да сме близо до приятелите и семейството си, но понякога се оказваме на хиляди километри от тях. Приятелствата над 10 години имат своите предимства и едното от тях е, че можете да разчитате, че приятелството ще остане непокътнато, дори ако не се виждате дълго време.

3. Можете винаги да разчитате един на друг, дори когато не сте си говорили със седмици 

Хубавото на дълготрайните приятелства е, че и двамата знаете, че понякога сте прекалено заети, за да се чуете или видите, но винаги можете да разчитате един на друг.  И най-хубавото е, че когато най-накрая се видите, се чувствате така, сякаш сте били заедно до преди 5 минути. 

4. Знаете най-съкровените тайни един на друг 

Има причина приятелството ви да е издържало във времето и тя е, че знаете най-съкровените си тайни. Този човек знае всичко и за вас и въпреки това ви обича и държи на вас. Какво по-хубаво от това?!

5. Те знаят най-срамните ви истории 

10 години е дълъг период от време. И през това време вероятно сте станали свидетели на някои наистина смущаващи моменти. 

6. Имате един тон луди истории от миналите си приключения

Вече вероятно водите различен начин на живот, но спомените от тези луди години остават вечно. 

7. Винаги сте били заедно във важните моменти 

Дипломиране, повишение в работата, бракове, рождени дни, раждане на деца и т.н. Знаете, че винаги имате човек, който ще бъде до вас в тези моменти. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay