Защо трябва да напуснете партньора си, ако не е преодолял бившата

Защо трябва да напуснете партньора си, ако не е преодолял бившата

Единственият възможен недостатък на страхотната връзка може да бъде постоянното съществуване на бившата на партньора ви. Дори връзката ви да върви чудесно, партньорът ви просто не може да не вкарва често в разговорите името на бившата си, като това напълно съсипва настроението ви. В крайна сметка никой не иска да влиза в подробности за миналото си, нали?

Ако бившата все още е част от връзката ви, ето защо трябва да приключите връзката си.

Общите им спомени ги преследват

Ще откриете, че партньорът ви често бива разсейван от спомени от миналото. Ако връзката ви е нова, има вероятност той да мисли за бившата си. Може да си спомня както за добрите, така и за лошите моменти.

Проверява социалните мрежи на бившата си

Този вид следене не е трудна задача в настоящата епоха, когато Инстаграм, Снапчат, Фейсбук и други властват над нас. Ако вашата половинка следи постоянно бившата си, прелиствайки историите и публикациите й, няма да имате шанс да задълбочите връзката си и по-добре да я приключите.

Постоянно поддържа връзка с бившата

Има много хора, които решават да продължат да поддържат връзка въпреки раздялата. Има разлика обаче ако се чуват само на рождените си дни и ако връзката между тях е постоянна. Ако е второто и вашата половинка не спира да комуникира с бившата, трябва да знаете, че тя още властва над мислите му.

Често споменава името й

Ако половинката ви не може да се откаже от навика да споменава името на бившата си във всяка ситуация, трябва да преразгледате връзката си. Възможно е дамата да е повлияла силно на живота му, но това не означава, че тя трябва да бъде постоянно споменавана.

Не могат да пуснат бившата си

Ако половинката ви оказва емоционален натиск над бившата си, с което не й позволява да продължи напред, това е ясен знак, че за него старите отношения още не са приключили и вие трябва да отстъпите назад.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay