В отлична форма: Гуинет Полтроу и нейната тайна за зашеметяващо тяло

Кое е онова нещо, без което актрисата не може?

В отлична форма: Гуинет Полтроу и нейната тайна за зашеметяващо тяло

Гуинет Полтроу е известна със стремежа си към здравословен начин на живот. Тя е майка на две деца, но фигурата й по нищо не подсказва за това. Доказва го и на корицата на списание Women’s Health.

Актрисата признава откровено пред изданието, че в момента се чувства много по-добре, облечена в бански, отколкото преди 20 години. 42-годишната чаровница винаги е изглеждала зашеметяващо, а увереността й в самата себе си е повече от вдъхновяваща.

Тя разкрива и как поддържа страхотната си форма: "Имам си една и съща рутина всеки ден. Сутрин водя децата на училище, след което следва едночасова тренировка, която включва танци и упражнения. Чак след това отивам на работа.”

Що се отнася до храната, Гуинет споделя, че жизненоважно за нея в ежедневието е кафето. "Аз просто не изглеждам добре без чаша кафе в ръка”, шегува се актрисата.

След тренировка известната дама се възстановява със смуути. "На обяд обикновено хапрвам салата с пиле, а на вечеря ям каквото си поискам. Най-често вечерям заедно с децата си и си приготвяме различни неща”, казва още тя.

Гуинет е убедена в това, че здравословното хранене не означава непременно лишаване от определен вид хранителен продукт, който страшно много обичаш.

А ние можем само да й завидим за оптимизма и увереността, които видимо "струят" от нея.

В отлична форма: Гуинет Полтроу и нейната тайна за зашеметяващо тяло

Aко тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay