Джулия Робъртс: "Ключът към красотата са очите на човек, който те обича."

Джулия Робъртс: "Ключът към красотата са очите на човек, който те обича."

Едва ли има човек, който не знае коя е Джулия Робъртс. Тя е една от най-популярните, най-високоплатените и най-красивите актриси. 51-годишната актриса е не само супер талантлива актриса и невероятно красива жена, а и мъдър човек, който е достоен за пример за подражание. Събрали сме някои от най-вдъхновяващите цитати на Джулия Робъртс...

"Ако обичаш някого, кажи му го, високо и ясно. В противен случай оставяш моментът да се изплъзне между пръстите ти."

"Всички ние имаме различни чувства и мисля, че нашите определения за любовта, брака и честта се променят с възрастта; колкото повече научаваме, толкова повече неща знаем един за друг. Това е един вечно променящ се урок."
"Правя изборите в живота си, доверявайки се на инстинктите си. Всеки път, когато не съм се вслушвала в инстинктите си, съм съжалявала."
Джулия Робъртс: "Ключът към красотата са очите на човек, който те обича."
"Според стандартите на Холивуд, аз предприех голям риск, като не си направих лифтинг на лицето. Искам да бъда модел, който не се страхува, че се променя с възрастта. Това казах и на Lancome, когато ме поканиха за рекламно лице на една от кампаниите си."

"Тъжно е, че обществото, в което живеем, е толкова изпълнено със страх, толкова деформирано, че не позволява на жените да се видят и харесат такива, каквито ще ги направят годините и възрастта."

"Всеки ден за мен е привилегия и чест да готвя за моето семейство. Човек може да се почувства истински горд от начина, по който се грижи за хората, които обича."

"Ако си на мивката и миеш чиниите, мий чиниите. Не се тревожи за нищо друго... Забравяме да се наслаждаваме на обикновените неща от деня. Забравяме да виждаме красотата, скрита в ежедневието."
Джулия Робъртс: "Ключът към красотата са очите на човек, който те обича."
"Мисля, че дълбоко в себе си съм оптимист. Не се ядосвам лесно. Ако се ядосам, значи наистина има причина. Опитвам се да приемам нещата от живота по-леко и да откривам хубавата им страна. Може би затова енергията, която привличам към себе си, е спокойствието."

"Хората сме устроени така, че ако срещу нас стои човек, който е направил повече грешни преценки от нас и е допуснал повече грешки, това ни кара да се "надуваме" и да се държим поучително с него."

"Тайната за успеха е да обичаш това, което правиш."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay