Житейската история на Кристина Агилера се превръща в документален филм

Животът на поп певицата Кристина Агилера ще бъде разказан в документален филм. На 10 ноември Time Studios и Roc Nation обявиха новия си проект, който ще бъде ръководен от режисьора Ting Poo.

"Изключително развълнувани сме, че ще разширим нашето творческо партньорство с Roc Nation чрез този филм. Кристина винаги е била уникален талант и неподражаем артист през годините. Нейният глас е един от най-великите гласове на нашето време и сега е идеалният момент нейната история да бъде разказана", казва в прессъобщение съпредседателят на документалния филм на Time Studios Лорен Хамъндс. "За нас е невероятна чест, че тя избра да работи с TIME Studios и Roc Nation, за да сподели най-накрая своята истина със света."

"Кристина е истинска икона, пример за безкрайна автентичност. Като млад артист, тя наруши правилата и проправи пътища за бъдещи гласове", добавя Лори Йорк. "Горди сме да работим с Кристина и TIME Studios, вдъхвайки живот на такъв интимен проект." 

Документалният филм ще даде възможността на зрителите да погледнат в живота на 41-годишната музикална икона. Историята ще обхваща почти целия ѝ живот- от ранните ѝ изяви като звезда на Дисни до наши дни. Той ще включва невиждани досега кадри от последните 18 месеца, включително пътувания, изпълнения и събития от живота на Агилера. Специалното издание ще документира и нейния път в борбата за творческа свобода и равенство между половете през годините.

"Кристина Агилера е един от най-емблематичните артисти на нашето време, чиято музика е вдъхновила милиони хора по света. За мен е истинска чест да разкажа историята на човека зад музиката, защото знам, че тя ще вдъхнови хората също толкова много", казва Ting Poo.

Това е вторият проект на Time Studios с Roc Nation, a датата на излизане на документалния филм за Агилера не е обявена.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay