Какво е мнението на звездите за секс сцените, в които участват?

Обикновено секс сцените изглеждат доста страстни за нас, зрителите. Известните личности, които ги заснемат, имат съвсем друго мнение по въпроса...

Какво е мнението на звездите за секс сцените, в които участват?

На всеки актьор или актриса в даден етап от кариерата му се налага да заснема сцени, които са наситени с интимни моменти. Колкото и неловко да е снимането на секс сцена, то е просто неизбежно. А професионалистите в това отношение имат свои малки трикове, които винаги им помагат в тези мигове.

Какъв е опитът на най-известните имена от света на киното, когато става въпрос за снимане на секс сцени? Вижте откровените им разкази:

"Секс сцените могат да бъдат много неловки. Като мъж, първото нещо, което искаш да направиш, е да се увериш, че не се възползваш от нея. Не искаш момичето да се чувства сякаш ти получаваш нещо безплатно. Опитвам се да се направя на глупак по един или друг начин, така че да разведря обстановката и после просто действам, защото не искам да снимам кадър след кадър.” - Майкъл Фасбендър за "Джейн Еър”

"Настъпва онзи отвратителен момент, в който трябва да свалиш дрехите си пред непознати. Има причина да не ходя на плаж по бикини. Така че си помислих "Добре, ще контролирам нещата. Ще направя всичко по правилния начин. Ще си сваля дрехите в последната възможна секунда и ще си ги обличам между паузите на снимките.” След това обаче разбрах, че всеки път, когато си сложа пеньоара обратно, той трие грима от тялото ми, което добавя по 20 минути към снимките. Както с всички други неща в живота, когато престанеш да мислиш, става забавно. ” - Ан Хатауей за "Любов и други наркотици”

Какво е мнението на звездите за секс сцените, в които участват?

"Трудно е да снимаш секс сцена, точка по въпроса. Няма значение дали е с приятел, с мъж или с жена. Ти си с екип от над 100 души, които се грижат за осветлението, координират положението на тялото ти, така или иначе не е никак комфортно.” - Мила Кунис за "Черният лебед”

"Най-трудното нещо в секс сцените е това, че всички са съдии. Не знам кога за последно сте убили някого или сте му пръснали мозъка, но всеки е правил секс най-вероятно тази сутрин, което значи, че всеки има мнение по въпроса как трябва да се направи.” - Майкъл Дъглас

"Всъщност е малко досадно. Там си за 12 часа, изтощително е.” - Джъстин Тимбърлейк за секс сцените по принцип

Какво е мнението на звездите за секс сцените, в които участват?

"Изведнъж започваш да се чувстваш странно, че караш хората да участват в нещо такова, след като не са истинска двойка. Разбираш колко е странно да помолиш някого да се съблече, а след това да го снимаш с камера.” - Анджелина Джоли за режисирането на секс сцени в "Земя на кръв и мед”.

"Секс сцените са чудесни. Много от моите колеги са сексапилни мъже на моята възраст, така че защо не? Няма да се преструвам, че не се забавлявам.” - Аманда Сейфрид

"Това е просто част от ролята, така че го направих. Имам предвид, че всичко се вижда.” - Камерън Диас за "Секс запис”

Какво е мнението на звездите за секс сцените, в които участват?

"Може би трябва да е странно да симулираш секс със съпруга си пред други хора? Но всъщност не е. Когато има любовна сцена с някой, когото наистина обичаш, не се питаш "Мога ли да го докосна тук или там?” Просто знаеш какви са границите ви.” - Ана Пакуин за "Истинска кръв"

"Мисля, че колкото по-комфортно се чувствате един с друг, толкова по-трудно става да се заснемат любовни сцени. Мислиш си "Не искам да се засрамвам пред този човек.” - Робърт Патинсън за сцените с Кристен Стюарт в "Зазоряване”

"Снимането на секс сцена не е чувствено преживяване и не носи удоволствие.” Наистина е "горещо”, но не в сексуален смисъл. Не е много удобно. На всичкото отгоре, ръцете и краката ми бяха вързани, бях с превръзка на очите и ме ударяха с някакво странно приспособление. Беше много изтощително в емоционален план. Отначало си мислех "Боже мой, това е най-лошото нещо, което ми се е случвало някога”, а после "Добре, нека просто да go направим.” - Дакота Джонсън за "50 нюанса сиво”

Какво е мнението на звездите за секс сцените, в които участват?

"Беше много изнервящо за мен. Казах на агента си, че не искам да го правя никога повече.” - Ванеса Хъджинс за "Купонджийки”

"Имах успешна кариера до момента, но най-трудното нещо беше да се престоря, че съм възбуден от Ан Хатауей. Гордея се, че се справих” - Джейк Джиленхол за "Любов и други наркотици”

"Секс сцената беше наистина неловка. Беше първият ми ден.. така че беше добре да разчупя леда.” - Блейк Лайвли за "Градът”

Какво е мнението на звездите за секс сцените, в които участват?

"Изпих няколко шота водка преди това и няколко чаши шампанско след това, за да отпразнувам, че няма да го правя никога повече.” - Кийра Найтли за "Опасен метод”

"Когато играеш даден персонаж и искаш да отразиш точно същността на такива хора, просто трябва да го направиш. Не можеш да мислиш за себе си, защото не става въпрос за теб, това е образът на някой друг” - Леонардо ди Каприо за "Вълкът от Уолстрийт”

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay