Кои са най-сексапилните вегетарианци сред звездите?

Те са все от британски произход

Кои са най-сексапилните вегетарианци сред звездите?

Организацията за правата на животните PETA, която се грижи и следи за етичното отношение на хората към животните, избра най-сексапилните звезди вегетарианци за 2015 година. От организацията посочват, че изборът им се спира върху хора, които не се колебаят да запознаят обществото с предимствата на начина на хранене, лишен от всякаква консумация на месо.

А двете звезди, които получиха престижното отличие, са великобритански знаменитости. Става въпрос за музикантите Ели Голдинг и Професор Грийн. И двамата не включват никакво месо в менюто си от известно време насам и доказват, че вегетарианският начин на живот може да бъде далеч по-полезен от този, в който са включени месни продукти.

Ели Голдинг се отдава на вегетарианството през 2014 година и твърди, че от този момент нататък животът ѝ е различен. "Откакто не ям месо, тялото ми е различно, кожата ми е променена, формата на лицето ми е друга, а и очите ми блестят по-силно”, не крие Ели.

Кои са най-сексапилните вегетарианци сред звездите?

Изпълнителката често прави феновете си съпричастни с преживяванията си чрез снимките, които качва в социалните мрежи. Сред тях има и много, които показват различните ястия, които консумира. Те са изцяло на вегетарианска основа и в повечето случаи са домашно приготвени. А вариантът Ели да облече някаква дреха от истинска кожа е напълно недопустим. Тя специално поясни, че палтото, което носи за фотосесията на новия си албум Delirium, е от изкуствена кожа. 

Кои са най-сексапилните вегетарианци сред звездите?

Професор Грийн е вегетарианец от много по-малко време. Той решава да промени начина си на хранене през октомври, след като гледа много документални филми по темата. Според него причината да стане вегетарианец, "не се крие само в наситените мазнини, които ни убиват, а и във вредата, която яденето на месо нанася на животинския свят и околната среда”.

Оттогава рапърът споделя своено меню, което се състои от вегетариански бургери, различни сосове и ястия със зеленчуци, в социалните мрежи.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay