Майли Сайръс: Откровено за кошмара, наречен "Хана Монтана"

Какви белези оставя у звездата сресът, който носи със себе си ранната кариера?

Майли Сайръс: Откровено за кошмара, наречен "Хана Монтана"

Майли Сайръс е едно от звездните момичета, за които често се говори. Но този път е неин ред да каже каквото има да казва. В септемврийското издание на списание Marie Claire тя е по-откровена от всякога, като говори открито за стреса, който ранната кариера носи на едно 11-годишно момиче.

Тя започва своята филмова кариера, когато е едва на 11 години, а 13-годишна се превръща в тийнейджърска сензация с ролята си на Хана Монтана.

"От 11-годишна слушам едни и същи неща: "Ти си поп звезда, а това означава, че трябва да бъдеш руса, да имаш дълга коса и да се обличаш в тесни и блестящи дрехи”. В същото време тогава аз бях просто едно дете, влязло в ролята на 16-годишна тийнейджърка, като за целта върху себе си носех перука и тонове грим”, споделя Майли.

Оказва се, че всички тези "правила на поведение”, които ѝ е наложено да следва като малка, дават отражение на възприятието ѝ за себе си и своето тяло. "Дълго време ми казваха какво момиче се очаква да бъда. Бях принудена да бъда такава, каквато не съм, и изглежда това породи някакъв вид телесна дисморфия у мен, защото след като снимките по сериала "Хана Монтана” приключиха, не спирах да се питам коя всъщност съм аз”, спомня си Сайръс.

Докато работи по шоуто, Майли преживява какво ли не. По време на 12-часовия си работен ден ѝ се случват всякакви премеждия. Признава, че дори първата ѝ менструация настъпва по време на снимки. По това време започва да страда от силни пристъпи на безпокойство.

"Обливаха ме топли вълни, чувствах се така все едно всеки момент щях да припадна или да повърна. Когато бях с приятелите си, си повтарях, че би трябвало да се опитам да се забавлявам. Бях попаднала в дупка, от която нямаше никакви изгледи да успея да се измъкна”, припомня 22-годишната звезда.

Според нея стремежът към перфекционизъм може да бъде пагубен за една жена. Казва, че е отвратително да гледаш свои обработени снимки. "Изсветляват кожата на черните момичета, заличават бръчките… Лудост е, че вярваме на наложени от обществото стандарти за красота и ги следваме неотказно”.

Но Майли отказва да бъде роб на тези абсурдни тенденции и по този повод признава, че вероятно никога няма да бъде избрана за лице на някоя козметична компания, освен ако не се изисква момичето пред камера да пуши марихуана. "Но моята мечта никога не е била да продавам червила. Моята мечта е да спася света”, твърди изпълнителката и актриса.

Майли не пропуска да поговори и за приятелството си с Кейтлин Дженър. "Обсъждали сме неведнъж темата за това как никога не можеш да угодиш на всеки един човек. И се смеем на нелепите мнения, че тя направи своята транформация заради славата. Което е просто абсурдно. Кейтлин трябва да разкаже своята история, защото ако не го направи тя, всички останали ще го направят вместо нея.”

Майли Сайръс: Откровено за кошмара, наречен "Хана Монтана"

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay