Оказва се, че Ан Хатауей не обича да я наричат Ан и разкрива защо

Оказва се, че Ан Хатауей не обича да я наричат Ан и разкрива защо

Оказва се, че феновете на Ан Хатауей през цялото време я наричат с грешно име. По време на неотдавнашното участие на актрисата в The Tonight Show с участието на Джими Фалън, тя разкри, че не обича да я наричат "Ан" и дори обясни защо.

Всичко започнало, когато спечелилата Оскар актриса посетила шоуто на Jimmy Fallon, за да популяризира новия си филм Locked Down, и Fallon се чудел как да нарече госта си.

"Чувал съм хора да те наричат Ани, като твоите добри приятели, например. Как да те наричам- Ан или Ани? ” - попита домакинът. "Казвай ми Ани. Всички да ме наричат Ани, моля - настоя Хатауей. После продължи: "Можем ли да поговорим за името ми за секунда?"

Оказва се, че Ан Хатауей не обича да я наричат Ан и разкрива защо

"Когато бях на 14 години, направих реклама и трябваше да си взема SAG картата и те ме попитаха:" Е, как искате да се казвате? ", обясни Хатауей. "И аз бях като" Е, казвам се Ан Хатауей. ’Така че това изглеждаше като правилният избор, но никога не ми беше хрумвало, че до края на живота ми хората ще ме наричат Ан."

След това тя добави: "Единственият човек, който ме нарича Ан, е майка ми и тя го прави само когато наистина ми е ядосана, наистина много ядосана", споделя Хатауей. "Така че всеки път, когато изляза публично и някой извика името ми, мисля, че ще ми крещи."

Оказва се, че Ан Хатауей не обича да я наричат Ан и разкрива защо

Актрисата също призна, че е смущаващо, когато феновете я наричат "Ан", когато се приближат до нея публично. "Хората са като" Ан! " А аз съм като" Какво? Какво направих ?! ’", пошегува се тя.

Ани също така каза, че нейните колеги са измислили редица различни псевдоними през годините, в които са работили заедно и тя предпочита всички от тях пред Ан.

"Хората са толкова прекрасни и измислят заобиколни решения на снимачната площадка, защото истината е, че никой не се чувства удобно да ме нарича Ан. Аз съм Ани. Хората ме наричат H, хората ме наричат Hath, така че не се колебайте, наричайте ме както искате, освен Ан."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay