Пенелопе Крус и Хавиер Бардем дават съвети за отглеждане на деца

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем дават съвети за отглеждане на деца

Да бъдеш родител е едно от най-големите удовоствия в живота. И макар да изпълва живота ни с радост и любов, това е задача, която идва с много отговорности. Тъй като децата не идват с ръководство и инструкции при раждането, родителите трябва да се стараят много, за да възпитават и отглеждат децата си правилно. Разбира се, всяка стратегия зависи от това, което всяко семейство смята, че е най-добро за децата. 

Прочетете как Пенелопе Крус и Хавиер Бардем отглеждат своите деца:

Любовният живот на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем е като холивудска любовна история, но с испански актьори и в реалния живот. Те се срещнали и започнали да работят заедно на снимачната площадка на филма Jamón, Jamón, но чак през 2008 г. стават двойка. 

И двамата израснаха професионално, позиционирайки се във филмовата индустрия и станаха най-признатите испански актьори в световен мащаб.

Благодарение на всепризнатия филмов режисьор Уди Алън, те се срещнали отново на снимачната площадка на "Вики, Кристина, Барселона" през 2008 г., за да участват заедно във филма, и разбрали, че искат да бъдат заедно. 

През 2010 г. правят малка сватба на Бахамите. По-късно се родил първият им син Лео, а след това и дъщеря им Луна. И въпреки че и двамата държат личния си живот далеч от светлината на прожекторите, с годините двойката затвърди любовта си. С 10 години брак, 13 години връзка и цял живот опознаване, Крус и Бардем са пример за това какво означава да се влюбиш истински.

Освен че споделят страстта си към киното, децата им Леонардо (11) и Луна (8) са най-силната връзка помежду им. 

Подобно на всеки отговорен родител, целта на испанската двойка е да защити децата си на всяка цена. В интервю за CBS Sunday Morning, Пенелопе Крус призна, че е много строга майка, когато става въпрос за социалните мрежи. "Имам странни отношения със социалните мрежи, използвам ги много малко и много внимателно. Това е нещо напълно безсмилено, което засяга особено много младите поколения. Чувствам се много зле за тези, които сега са тийнейджъри.”

Според Крус, светът провежда някакъв експеримент с децата, чрез социалните мрежи. 

Въпреки че Крус има почти 6 милиона последователи в Instagram, съдържанието й е посветено изключително и само на професионалната сфера, а позицията с децата й вече е решена. Тя се опитва да ги образова за рационалното използване на електронни устройства, като им забранява да имат акаунти в социалните мрежи, докато не навършат 16 години, или мобилен телефон, докато не станат "по-големи". Тези мерки я карат да се нарече "много строга по отношение на технологиите". Тя добави: "Вярвам, че това защитава психичното здраве, но изглежда съм част от малцинство".

Тя също така обясни, че позволява на децата си да гледат анимационни филми или други филми от време на време. "Как да не им позволя да гледат филми? Те ми дадоха невероятни моменти на щастие, откакто бях малко момиче.”

И за Крус, и за Бардем обаче абсолютният им приоритет са децата им и нито един от тях не се е повлиял от мнението на трети страни. Двамата са решили да бъдат твърди във възпитанието на децата си.

От своя страна Бардем коментира, че докато не станал баща, не е знаел какво е безусловна любов. "Отсъствието повече от 2 седмици почти разбива сърцето ми. Тялото ми започва да изпитва физически симптоми.”

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay