Порасналата дъщеря на Еминем

Някои момичета толкова си мечтаят да живеят нейния живот, че забравят за собствената си самоличност

Запознайте се с Хейли Джейд. Тя е на 17 години и като повечето си връстнички прекарва ежедневно часове в интернет, където качва свои снимки в любимите социални мрежи.

Има обаче една подробност, която все пак прави Хейли по-различна от останалите. А именно, че тя е дъщерята на Маршъл Мадърс, по-известен като скандалният рапър Еминем.

Днес ще се съсредоточим именно върху вече порасналата Хейли, която много от вас помнят като русото сладко момиченце от някои клипове на татко Еминем.

Порасналата дъщеря на Еминем
Миналата година за първи път около името на тийнейджърката се зашумя по-усилено, след като Хейли използва трибуната на Twitter, за да изкаже директна нападка към Тейлър Суифт и "лекото” ѝ поведение.

Това ядоса русата певица и тя стартира контраатака срещу дъщерята на Еминем. Тогава обаче самият рапър се намеси, за да заяви официално, че профилът, от който е било отправена критиката към Тейлър Суифт, няма нищо общо с Хейли.

Цялата тази объркана ситуация провокира онлайн изданието Huffington Post да проведе разследване, от което в крайна сметка става ясно, че в социалните мрежи има буквално стотици руси тийнейджърки, представящи се за "Хейли Джейд, дъщерята на Еминем”.

Порасналата дъщеря на Еминем
Хейли и майка ѝ Ким секунди, след връчването на титлата Homecomming Queen

Малко след това фалшивите профили бяха изтрити. Днес Хейли се подготвя за колеж, а в допълнение преди дни бе избрана и за Homecomming Queen (титла, подобна на "Кралица на бала", която обаче се дава в началото на учебната година) на своята гимназия.

Още непринудени снимки на Хейли, както и кадри от детството ѝ, може да разгледате в нашата галерия. А ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite във Facebook!

134 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 18.10.2013|18:14
На татко момичето, красиво момиче.
4
Не е посочен 17.10.2013|16:57
Много е сладка! Кога порасна и тя
3
Не е посочен 15.10.2013|17:23
Кога порасна, сякаш беше вчера когато беше толкова малка.
2
Не е посочен 14.10.2013|09:16
Тя голяма красавица станала! :)
1
Не е посочен 12.10.2013|16:44
хаха :) Е само за нея нищо не бяхме чували!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay