Развод и за музикантите Гуен Стефани и Гавин Росдейл

Поредната звездна двойка, която не издържа на изпитанията на любовта

Развод и за музикантите Гуен Стефани и Гавин Росдейл

След като неотдавна стана ясно, че една от най-харесваните двойки на Холивуд - Бен Афлек и Дженифър Гарнър е на крачка от развода, ето че и друга дългогодишна любов внезапно приключва!

Става въпрос за изпълнителката Гуен Стефани и съпругът ѝ Гавин Росдейл, които са женени в продължение на пoчти 13 години. Нежната половинка във връзката е тази, която подава документите за развод, а за мотив посочва "непреодолими различия”. Фронтменът на рок групата Bush пък почти веднага подава документи в отговор и по всичко личи, че звездите ще преминат цивилизовано през тежкото изпитание, като дори поискат съвместно попечителство над децата си.

В общо изявление двамата обясняват мотивите си: "Взехме общото решение повече да не бъдем брачни партньори, но оставаме такива в родителските си задължения и се отдаваме изцяло на задачата да отгледаме децата си в една здравословна и щастлива среда.”

Гуен и Гавин имат трима сина - 9-годишният Кингстън, Зума, който предстои да стане на седем, и 17-месечният Аполо.

Развод и за музикантите Гуен Стефани и Гавин Росдейл

Според TMZ, когато музикантите сключват брак през далечната 2002 година, те не подписват предбрачно споразумение. Това означава, че ще поделят поравно общото си имущество, което включва няколко къщи в Лондон и Лос Анджелис.

За последно двойката е забелязана заедно на 4 юли в дома на родителите на Гуен, където семейството празнува националния празник на САЩ. След това, на 28 юли, двамата са видени поотделно, но брачните халки са все още върху ръцете им.

Следващият месец е 13-тата годишнина от сватбата на Гуен и Гавин, които започват да се срещат още през 1995 година, след като групата на Гуен - No Doubt, се включва в турне на Bush.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay