Риана разказва за това как се е променил животът ѝ, след като е станала майка

На 13 май 2022 г. Риана роди първото си дете, момче, чийто баща е A$AP Rocky. Певицата откровено разказва за своето майчинство, включително предизвикателството да балансира натоварения си работен график със задълженията си на майка. Сега тя разказва как тази нова нейна страна е повлияла положително на живота ѝ.

Животът ѝ е по-пъстър, откакто е станала майка

Певицата беше интервюирана за първия епизод на подкаста The Process with Nate Burleson и разказа какво е да си родител и как това ѝ се е отразило. "Живея за сина си", каза Риана. "Сега всичко има значение. Наистина започваш да вземаш много неща предвид." 34-годишната жена обясни също, че животът ѝ се е обърнал към по-добро след раждането и че мисли повече, преди да поеме ненужни рискове. "Скачане с парашут?! Наистина мислиш за такива неща - не си струва - продължи тя. "Всичко е различно, животът преди сина ми беше много неясен. С него се подобри."

И това не е първият път, когато Риана споделя за радостите на майчинството и колко много се наслаждава на новата си роля. В предишно интервю тя сподели кое е любимото ѝ нещо в това да бъде майка. "О, боже мой, сутрините като видя личицето му! Когато бебето се събуди, то се опитва да разбере къде се намира. Това е най-сладкото, това е любимата ми част от деня", отговори тя.

Тя се завърна на сцената след 7 години пауза, с голяма новина

На 12 февруари 2023 г. Риана излезе на сцената, за да изпълни селекция от своите хитове, след като беше далеч от музиката почти десетилетие. Тя се появи на сцената на Super Bowl. На въпроса по време на записа на подкаста как е реагирала, когато е получила поканата за Super Bowl, певицата призна, че се е страхувала.

"Беше толкова страшно, защото беше някак неочаквано да се върна от нулата към Super Bowl. Това е лудост - казва Риана. 

Но това, което изненада света по време на нейното изпълнение на Super Bowl, беше съобщението, че е бременна с второто си дете. След това феновете получиха потвърждение за бременността от представител на Риана.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay