Тайните на Никол Кидман и Кийт Ърбан за щастлив брак

Тайните на Никол Кидман и Кийт Ърбан за щастлив брак

Бракът изисква упорита работа, но когато намерите точния човек, споделянето на живота с него ще бъде най-доброто нещо, което някога ви се е случвало. Никол Кидман срещнала съпруга си по-късно в живота си, но 15 години брак, те все още са страхотен екип. Тяхната история ни показва, че с истинска любов и отдаденост бракът може да продължи цял живот. 

Ние вярваме, че няма нищо по-важно от щастливия семеен живот. Така че споделяме тази красива любовна история, за да видим какво могат да научат Никол Кидман и Кийт Ърбан всички ни за брака.

1. Силата на романтиката

Никол Кидман се срещналс с Кийт Ърбан през 2005 г. и двамата се влюбили един в друг от пръв поглед, но тогава не казали нищо. Всъщност на Ърбан му отнело 4 месеца, за да се обади отново на Кидман, след като се срещнали. През 2006 г. я изненадал с цветя в 5 часа сутринта на рождения й ден пред апартамента й в Ню Йорк и именно този романтичен жест накарал Кидман да поиска да се омъжи за него.

2. Подкрепа в трудните моменти 

Няколко месеца след сватбата им, когато Ърбан трябвало да отиде на рехабилитация, Кидман го подкрепяла и била до него през цялото време. Години по-късно, когато актрисата загубила баща си и преживявала труден период, Ърбан бил до нея. Кидман твърди, че я е "пренесъл през” този труден момент.

3. Границите

Двамата имат строги правила, свързани с дома им. Едно от тях е "никаква работа вкъщи". По този начин прекарват качествено време заедно. Също така нямат телевизор в спалнята и не използват телефоните си, когато си легнат вечер. 

4. Благодарност

Кидман казва, че срещата с Ърбан е била "най-доброто нещо, което някога й се е случвало". Тя има късмет, че го е срещнала и признава, че са много подходящи един за друг. Ърбан се съгласява, казвайки, че да се ожени за точния човек е най-голямото му постижение в живота.

5. Не спират да се стараят

Най-добрият брачен съвет на Кидман е прост: не спирайте да се стараете. Когато се ожените, вие създавате "ние" и това е ваше, заедно. Никога не бива да го забравяте. 

6. Вярват в истинската любов

Кидман казва, че е знаела доста рано в отношенията им, че Ърбан е любовта на живота й. Тя е много романтична личност и просто вярвала, че той е единствения. За щастие, музикантът чувствал същото. Той казва, че Кидман е "тази, която търсих през целия си живот". 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay