Успелите жени, които изглеждат зашеметяващо дори на 50! (I част)

Те са красиви, богати и известни

Успелите жени, които изглеждат зашеметяващо дори на 50! (I част)

Жените винаги са по-чувствителни, когато стане дума за възраст. Без значение дали сте от дамите, които крият, или открито признават годините си, най-важното е да се чувствате добре в кожата си и удовлетворени от самите себе си.

С годините помъдряваме, печелим знания, и се научаваме да разбираме себе си и околните по-добре. Но с възрастта губим енергията и жизнеността, които младините ни дават.

Всеки има собствен начин да се справя с остаряването. Някои прекарват часове в тренировки, за да запазят фигурата си, следват строги диети и се подлагат на множество разкрасителни процедури.

Подготвили сме ви порция от красиви, богати и световноизвестни дами, които успяват да изглеждат страхотно и над 50 години.

Мадона

Успелите жени, които изглеждат зашеметяващо дори на 50! (I част)

Много от по-младите ѝ колеги могат да ѝ завидят. Кралицата на попа е на 56 години, но си остава вечната красавица, която от години пленява и съблазнява мъжете.

Въпреки че понякога прави неща, които карат хората да извърнат глава (като насилствената целувка с Дрейк по време на изпълнението си на Coachella music festival), тя продължава да е между най-красивите жени надхвърлили 50-те. За да запази страхотната си фигура, тя разчита на йога, пилатес и балетни тренировки.

Вижте останалите десет известни жени над 50 години, които изглеждат удивително, при колегите от fitwell.bg!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay