Звездните двойки, които са преживели изневяра

Разберете кои знаменитости са склонни да простят такова прегрешение

Звездните двойки, които са преживели изневяра

В съвременния свят сексът отдавна не е със статут на тема табу. Това от своя страна е и главната причина изневярата в една връзка да се счита за нещо напълно нормално. Нормално, но все пак неприятно.

Е, когато си известен, унижението несъмнено е двойно и е истинско изпитание да останеш с човека, който е предал доверието ти, при това публично. Но както се казва - "за всеки влак си има пътници”. Затова днес ще ви запознаем с двойките, които са загърбили намесата на трети човек в отношенията им...

Дейвид и Виктория Бекъм
Изневерите на Дейвид Бекъм вече са станали пословични в светските среди. През 2010 година за пръв път започна да се шушука за извънбрачните му афери в сп. In Touch Weekly, но футболистът побърза да заведе дело за клевета срещу изданието. Разбира се, след няколко дела, съдът заключи, че клюките не са безпочвени и така бурните му нощи със скъпи компаньонки бяха потвърдени официално.

Джош Дюамел и Фърги
Сладурите, които вече се радват на своя малък син Аксел, също са преминали през много трудности, за да останат заедно. Публичните изневери на Джош не са тайна за никого, а самата Фърги коментира това в шоуто на Опра: "Във всяка връзка се случват такива неща. Това са трудности, които ви изграждат като личности, като партньори. Сега любовта ни е много по-дълбока и осъзната.”

Звездните двойки, които са преживели изневяра

Хю Грант и Елизабет Хърли
Сигурно си спомняте грандиозния сексскандал, в който се забърка Хю Грант през 90-те. Чаровният актьор бе арестуван в Лос Анджелис за "склоняване към проституция”. По това време негова половинка бе прекрасната Елизабет Хърли, която преглътна унижението и остана с него за още 2 години преди да се разделят през 2000 година.

Звездните двойки, които са преживели изневяра

Джуд Лоу и Сиена Милър
Тяхната връзка определено не бе "безаварийна”. Още преди официално да са заедно, Джъд изневеряваше на Сади Фрост със Сиена. След като двамата влюбени започнаха "на чисто”, красавецът започна да кръшка с бавачката на децата си. Все пак, след публично извинение, Сиена Милър намери сили в себе си да му прости и продължиха връзката си още 3 години.

Звездните двойки, които са преживели изневяра

Ако искате да четете още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

5 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay