Билките – незаменима част от режима ни за здраве и красота

Специалисти гарантират, че билковите масла в бонбони Лукчета ще окажат положително въздействие върху организма ни

Билките – незаменима част от режима ни за здраве и красота

В желанието си да бъдем здрави и красиви, много често в ежедневието си използваме различни видове билки. Те доставят на организма витамини и енергия, от които той ежедневно има нужда. И защото билките трябва да бъдат задължителна част от дневното ни меню, билковите бонбони Лукчета ни предлагат природен коктейл от цели 8 билки, за чиито ценни свойства ще ви разкажем в следващите редове.

Първа от ценните съставки е ментата. Благодарение на съдържанието на салицилова киселина, витамини А и С, камфор, магнезий, мед, желязо и калий в ментата, тя се грижи за здравето и външния вид. Останалите билки, включени в освежаващите бонбони, са евкалиптът, който облекчава кашлицата, и мащерката, която благодарение на своето отхрачващо, противовъзпалително и болкоуспокояващо действие, оказва силно влияние върху здравето. Пелинът също е част от съставките на билковите Лукчета. Той убива бактериите и се отразява чудотворно на храносмилателната система. Салвията и копърът са последните, но не и по важност, съставки в билковия коктейл. Салвията се грижи за здравето на дихателните пътища и въздейства противовирусно на организма. Въздействието на копъра пък е отхрачващо и спазмолитично, което може да ни помогне значително по време на настинка или грип.

Когато 8-те съставки са събрани в едно, се получава перфектната комбинация от билки, която ни помага в грижата за здравето на цялото ни тяло. Специалисти гарантират, че билковите масла в бонбони Лукчета ще окажат положително въздействие върху организма ни и ще ни помогнат да се чувстваме по-здрави и по-енергични ден след ден. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay