Какво може да се случи с тялото ви, ако носите сутиен всеки ден

Какво може да се случи с тялото ви, ако носите сутиен всеки ден

От бюстиета, до суутиени с чашки, в наши дни се предлагат сутиени в най-уникалните форми и дизайнерски разновидности, направени да задоволят всяка жена, която ги носи. Освен че създават основа за вашето облекло и ви карат да изглеждате добре, сутиените са създадени, за да ви помагат по различни начини.

Ако още не сте сигурни дали е необходимо да носите сутиен, сега ще ви разкажем защо е добре да го правите и какво ще се случи с тялото ви, ако носите сутиен всеки ден:

1. Вратът ви ще ви боли по-малко

Може би сте чували, че големите гърди могат да засегнат гърба ви. За съжаление, наличието на по-големи гърди и размери на чашки може да доведе до напрежение във врата и болки в гърба и раменете.

Въпреки че някои хора, по съвет на своите лекари, намаляват гърдите си, носенето на удобен и добре прилепнал сутиен може да ви помогне с подкрепа и облекчаване на тази болка.

Какво може да се случи с тялото ви, ако носите сутиен всеки ден

2. Вашата гръбначна стойка може да е по-добра

Гравитацията няма да пощади никой от нас. Като се има предвид, че теглото на гърдите ви може да причини дискомфорт, позата ви също може да бъде засегната по същата причина. Излишно е да казваме, че носенето на сутиен за подкрепа може да ви помогне с по-добра стойка и намаляване на гръбначните проблеми.

3. Гърдите ви няма да болят по време на тренировка

За съжаление, някои момичета и жени изпитват болка в гърдите по време на тренировка. Това се случва поради движението на гръдната тъкан по време на джогинг, бягане или трениране на тялото като цяло. Решението е просто: носете спортен сутиен.

Това ще ви помогне да се намали движението на тъканта и съответно няма да изпитвате болка. 

Какво може да се случи с тялото ви, ако носите сутиен всеки ден

4. Ще станете по-уверени

Известният модел и бизнес дама Дита фон Тийз веднъж каза: "Не пазете хубавото си бельо за срещи, носете го заради себе си." Това, което получаваме от нея, е послание, което всички трябва да приемем. Безопасно (и доказано) е да се каже, че ако се чувствате красиви, носейки сутиен или комплект бельо, веднага ще се почувствате по-уверени и готови за този важен ден. Давай момиче!

5. Ще изглеждате модерно

Винаги ли се опитвате да скриете презрамките на сутиена си? Не се страхувайте повече. Нарастващата модна тенденция е вдъхновила много жени да покажат сутиените си по стилен и остър начин. За това изберете хубав на вид сутиен и го съчетайте с пола с висока талия или панталон- ще изглеждате страхотно!

Какво може да се случи с тялото ви, ако носите сутиен всеки ден

6. Може да имате по-добър опит при кърмене

Това важи за всички майки! Ако ви се иска, може да изберете да носите удобни сутиени без банели по време на кърмене за по-добра подкрепа и за да избегнете болезненост. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay