Нов революционен метод за отслабване без глад и диети

Уверете се, че това е възможно

Нов революционен метод за отслабване без глад и диети

Нов метод за отслабване откриха чрез последно проучване учените, който действа, без да се налага за да променяте хранителните си навици, съобщава Daily Mail.

Доскорошните привърженици на диетата на Аткинс, средиземноморската, 5:2 диета или друг вид изключване на храни могат спокойно да поемат дълбок въздух, защото според новите проучвания най-новия и ефективен метод за отслабване е не да се ограничавате и смятате калории, а да броите хапките си!

Искате ли да отслабнете, то обезателно трябва да изпробвате новата система, според която можете лесно да се освобождавате по 2 килограма на месец. Без да променяте драстично хранителния си план. Единственото условие е да се храните здравословно!

Според резултатите от изследването, ако намалите броя на хапките с 20-30% за четири седмици, по този начин ще редуцирате значително порциите си, което ще доведе до загуба на телесна маса.

Експертът Джош Уест, който е част от учените стоящи зад проучването, споделя: "След проведеното изследване все повече се затвърждават и предишните подозрения на мнозина сред моите колеги, че не толкова типа храна, колкото количеството е важно за поддържането на здравословни килограми. Отслабването е възможно единствено и само, ако намалите порциите си. Разбира се не трябва да се пренебрегва необходимостта от това какво сте сложили в чинията си.”

Последното проучване е само доказателство, че стремежът към поддържане на отлична форма трябва да е постигането на отличен баланс между правилните храни и разумното количество. Може би трябва да се замислим дали избирайки ресторант за традиционната среща с приятели само на база, че там порциите са по-големи за по-малко пари не ни носи сериозни поражения върху фигурата и здравето.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay