Уикенд диета, с която можете да свалите 2 килограма за събота и неделя

Уикенд диета, с която можете да свалите 2 килограма за събота и неделя

Ако още не сте свалили излишните килограми, с които се борите, имаме предложение за вас. Ще ви представим уикенд диета, с която можете да свалите 2 килограма, като се лишавате само през уикенда, вместо през цялата седмица. Кой не иска това?! 

Вместо да прескачате между диети, шейкове и същите скучни салати в продължение на седмици, месеци и дори години, можете просто да ядете нормално през седмицата и да имате специални диетични уикенди, за да получите тялото, за което мечтаете.

Няма нужда да се чувствате като на гладна стачка, да се ограничавате до течности или да ядете порции храна, подходящи за кукли. Няма и тайна. Трябва само да ядете в умерени количества и да избирате правилните продукти като тези, които подобряват храносмилането и по-лесно изгарят калории. Събота и неделя, това е всичко, което е необходимо. 

Събота

Закуска: сандвич с ръжен хляб с 200 г извара. Можете да комбинирате това с редовното си кафе или чай, просто не добавяйте захар и подсладители.

Обяд: вкусна салата, съдържаща тези съставки за 2-ма души: 1 авокадо, 1 краставица, половин варен картоф, няколко крутони, вкусен салатен дресинг от лимонов сок, копър, горчица и пипер.

Вечеря: 100 грама риба с  подправки, приготвена във фурната. За десерт, можете да хапнете 200 гр кефир или нискомаслено кисело мляко.

Неделя

Закуска: Чаша зелен чай без подсладители и 2 големи бисквити без захар.

Обяд: вкусна салата. За 2-ма души ще са ви нужни: 2 големи варени картофа, ½ свежо зеле, 1 чаша царевица, ½ супена лъжица зехтин.

Вечеря: 100 г пилешки гърди, 1 варено яйце и домат. За десерт, 200 гр кефир или нискомаслено кисело мляко.

Разбира се, няма да се насладите на голям вкусен бургер през уикенда, но в понеделник сутрин ще се гордеете със себе си!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay