Знаменитости, чиято смърт е обгърната в мистерия

Знаменитости, чиято смърт е обгърната в мистерия

Историята помни много примери за мистериозната смърт на известни хора. Какво ще кажете за убийството на президента на САЩ Джон Кенеди, при което самоличността на изпълнителя така и не беше разкрита, а единственият заподозрян беше застрелян? Днес ще ви припомним няколко звезди, чиито смъртни обстоятелства повдигат много въпроси.

Кърт Кобейн

Много фенове не вярват в самоубийството на известния фронтмен на Nirvana. Въз основа на самоубийствената бележка полицията излага версията, че Кобейн се е самоубил. Въпреки че има разминавания в почерка върху бележката, няма отпечатъци върху пистолета, който музикантът е използвал, полицията е категорична в своята версия. Освен това Кърт е бил под въздействието на толкова много наркотици преди смъртта си, че едва ли би могъл простреля самия себе си.

Милиони фенове по света вярват, че причината за смъртта на легендарния артист е на съпругата му Кортни Лав. През последните години от връзката им отношенията между тях силно се влошават и Лав много се страхува, че след развода ще остане без нищо. А ако останела вдовица, тогава цялото състояние на Кърт щяло да отиде при нея. Мнозина смятат, че това е причината Къртни да симулира самоубийството на съпруга си, а няколко души дори директно я обвиняват в убийство. Самата певица отрича всякакви обвинения.

Майкъл Джексън

В живота на Майкъл Джексън има достатъчно странности, които е трудно да се потвърдят или отрекат напълно. Но той почина при наистина особени обстоятелства. Джексън получава сърдечен арест поради предозиране на сънотворни. Предполага се, че лекуващият му лекар го е подложил на грешен режим на лечение. Мъжът е обвинен в непредумишлено убийство и е хвърлен в затвора. Феновете обаче предполагат, че смъртта му е просто постановка. Твърди се, че известният артист е направил това, за да избяга от кредитори, на които дължи почти 400 милиона долара. Някои дори казват, че са се срещали с поп звездата в различни страни.

Британи Мърфи

До 2009 г. Британи Мърфи стои зад известните филми "Sin City", "Clueless" и "Eight Mile". Но на 32 години тя внезапно почива от сърдечен удар. Според заключението отслабена имунна система е довела до смърт поради антибиотици, които актрисата е приемала за тежка настинка. Баща ѝ не остава доволен от тази версия и поръчва изследване от независима лаборатория. В косата на Бртани са открити най-малко 10 токсични тежки метала и мъжът решава, че дъщеря му е убита. И когато 40-годишният съпруг на актрисата почива уж от свръхдоза наркотици, бащата на Мърфи заявява, че американските специални служби са замесени в убийството на зет му и дъщеря му. Истинската причина за смъртта все още не е известна.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay