Знаци, че партньорът ви не е лоялен към вас

Знаци, че партньорът ви не е лоялен към вас

Да бъдеш напълно лоялен към някого е като да стъпваш върху тънък лед. Истински лоялни могат да бъдат много малко хора. Има много моменти, когато лъжата побеждава любящата и отдадената връзка. От време на време може да поставите под въпрос връзката си, ако партньорът ви показва признаци на измама, дори ако на практика не е изневерявал. 

И така, ние ви представяме някои ясни признаци, че партньорът ви не е лоялен към вас, въпреки че е изневерил.

Подценява ви

Ако вашият съпруг не ви уважава, той не е лоялен. Трябва да има взаимно уважение между партньорите по отношение на мнения, възгледи, растеж в личен и професионален план и предпочитания. Ако обаче вашият съпруг постоянно подкопава вашия потенциал и възможности, помислете дали харесвате поведението му.

Смята отношенията ви за краткосрочни

Партньорът ви вътрешно ще откаже да говори или да мисли за вашето бъдеще заедно. Тай не е сериозен по отношение на ангажимента си към вас и следователно ще търси начини изобщо да избегне такъв разговор. Той разглежда връзката ви като краткосрочна.

Приема брака за даденост

Съпругът ви може да свали брачната си халка или да изглежда необвързан при определени обстоятелства "просто за забавление." Въпреки това, предвид желанието му да изглежда сингъл пред другите, ясно означава, че иска да изневери или да флиртува с някого. Възможно е партньорът ви да не ви е изневерил физически, но мисълта да го направи е само по себе си измяна.

Обича небрежния флирт

Въпреки че половинката ви не ви изневерява, на него му харесва да флиртува тук и там. Ако го прави прекалено често, може да е знак, че желае да ви изневери. Той е нелоялен към вас.

Смята, че не трябва да се труди за една връзка

Нелоялните партньори са склонни да приемат връзките си за даденост и да се отнасят към тях към нещо ужасно скучно. Те мразят да полагат каквито и да е било усилия и живеят според правилото, че връзките могат да се случват и без особено старание.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay