Зодиите, които имат най-голяма съвместимост със Скорпион

Зодиите, които имат най-голяма съвместимост със Скорпион

Определят Скорпиона като черната овца на зодиака. Защо ли... Всеки път, когато представител на тази зодия ни погледне в очите, имам чувството, че погледът му е проникнал право в душите ни. Но не само начинът, по който се взират в нас е провокативен. Целият им начин на изразяване е като денят на страшния съд - директни са, не спестяват нищо и могат да сринат всеки само с няколко думи. Но това ни кара и да им се възхищаваме. Едва ли има друга тoлкова пряма зодия, при която не може и да става дума за лицемерие. В тяхната природа е винаги да казват това, което мислят, независимо дали ще наранят събеседника си.

Скорпионът управлява осмия дом на раждане, смърт, секс и трансформация. Неговите управляващи планети са Марс (планетата на амбицията и страстта) и Плутон (планетата на разрушението и прераждането), които придават на този воден знак неговото сенчесто присъствие.

Ако в момента си падате по Скорпион, вероятно сте любопитни да разберете колко сте съвместими. На ваше място малко бихме се притеснили, но нека все пак да видим кои са зодиите, които имат най-големи шансове с този знак!

Телец

Скорпион и Телец всъщност е най-добрата комбинация. Ако сте Телец и се чудите дали да предприемете действие спрямо онзи Скорпион, който привлече вниманието ви наскоро, звездите ви стискат палци.
Двете зодии могат да се обичат както никои други. Двете зодии са пълна противоположност, но в астрологията противоположностите определено се привличат. Освен това са много чувствени, романтични и отдадени на любовта. Заради силното сходство в характерите и ценностите, те трябва да внимават да не попаднат в капана на реwността и обсебването. За да не се задушават помежду си, те трябва да си дадат достатъчно свобода.

Рак

Като друг воден знак, Ракът припознава емоционалната интензивност на Скорпиона и е в състояние да разбере сложната му природа по начин, с който другите елементи и знаци не успяват. Тук би могла да се получи страхотна двойка.

Скорпион

Тук няма изненада - Скорпион и Скорпион е рецепта за много успешна двойка. Това е като да се срещате с друга версия на себе си. С други думи, те просто се разбират чудесно и съвместимостта им е много силна. Връзката може да бъде много емоционално, духовна и задълбочена. Въпреки това, тъй като Скорпионите са склонни да бъдат потайни, ако комуникацията на тази двойка не е стабилна и те не могат да се доверят напълно един на друг, ще им бъде трудно да се открият един пред друг.

Козирог

Тук говорим за много класическа комбинация. Козирогът е може би най-амбициозният и устремен знак от зодиака, а Скорпионът също е изключително целеустремен. Но все пак има един малък проблем - двете зодии са доста своенравни и между тях може да се зароди силна конкуренция. Ако започнат да се състезават един срещу друг, вместо да работят като екип, това може да съсипе техния съюз. И двамата трябва да се научат да да избягват желанието да се изпреварват един друг, за да могат да изградят пълноценни отношения.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay