Изневяра и очакване на дете: Как Ким подркепи сестра си Клои

Изневяра и очакване на дете: Как Ким подркепи сестра си Клои

Вече ви съобщихме, че Клои Кардашян и Тристан Томпсън очакват още едно общо дете чрез сурогатна майка. И докато новината изтече преди Клои дори да има възможност да каже на близки, приятели и семейство, сякаш Ким е била навътре в цялата тази ситуация.

Източник споделя пред People, че Клои се е опитвала да забременее от доста време. Когато това не се получавало, тя решила да проучи други възможности. През цялото време Ким подкрепяла и я насърчавала да намери сурогатна майка.

Източникът отбелязва, че Клои е изпитала множество смесени реакции, когато е разбрала, че сурогатната майка е бременна през декември. По същото време става ясно, че Тристан Томпсън отново ѝ е изневерил и друга жена е родила дете от него.

"Това беше сладко-горчива ситуация за Клои. Тя беше толкова развълнувана за бебето, но остана невероятно разочарована от Тристан. Както винаги прави Клои, тя се съсредоточи върху положителното.", споделя още неизвестният източник.

Въпреки че самата Клои не е говорила за второто бебе, нейният представител публикува изявление, потвърждаващо слуха и казвайки, че тя е много щастлива.

Междувременно E!News, съобщиха, че Клои е пазила бременността в тайна, за да защити поверителността и безопасността на сурогатната майка и да предпази психичното си здраве от осъждане от обществеността в резултат на действията на Тристан. Затова на нейният представител му се наложило да публикува изявление за изтичането на информация преди Клои да успее да каже на близките си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay