Бг гласът от "Семейство Адамс 2" Митко Петров - Матео: Няма случайни неща!

Бг гласът от "Семейство Адамс 2" Митко Петров - Матео: Няма случайни неща!

Въздействащият глас на бургазлията Митко Петров – Матео звучи в култовия филм "Семейство Адамс 2". Поп певецът, който развълнува силно публиката на Teen Boom Fest 2 и предстои след броени дни да представи първия си албум "Различният", е избран да е гласът на един от героите в анимационния хит сред хиляди претенденти от Австралия, Германия, Мексико, Швеция и ЮАР. Митко печели одобрението на организаторите на кастинга с  артистичност и широк вокален диапазон.

Как ви откриха като глас за "Семейство Адамс 2”?

През ноември миналата година в интернет видях обявен кастинг за 6 държави и реших да пробвам на шега, защото винаги съм искал да озвучавам анимации - фен съм на това изкуство. В началото на тази година с мен се свързаха организаторите и екипа на филма от Америка, и разбрах, че съм техен фаворит и печеля конкурса им. Имах възможността да запиша реплика във филма и това е страшно яко! Надявам се тази висока оценка и признание да ми отвори врати и получа покана за озвучаване на по-големи роли за български дублаж.

Гледахте ли първата част и хареса ли ви?

Първата част на анимацията гледах още преди 2 години когато излезе, интересното е, че като вокален педагог избрах песента, която излезе с анимацията, за общо изпълнение на моя вокален клас за миналия Хелоуин. А година по-късно гласът ми е част от втората част на филма. Сякаш наистина няма случайни неща!

Какви филми обичате? Какво бихте гледали с приятелката си?

Обичам анимации и ужаси - двете крайности. Харесвам филмите от вселената на Марвел, а и гледам сериали като сред любимите ми са - "You" и "Stranger Things". Такива неща бих и съм гледал с половинката си.

Бг гласът от "Семейство Адамс 2" Митко Петров - Матео: Няма случайни неща!

При многобройните Ви ангажименти остава ли Ви време за четене? Какви книги четете?

Обикновено чета повече книги за личностно развитие.

Обичате природата и карате байк. Кога за последно успяхте да "превземете” Витоша?

В последно време шофирането с автомобил ми действа доста успокояващо и ми харесва често да запаля и отида някъде, без предварителен план. А пътуванията в чужбина също - това лято в един ден след като се събудих, запазих си билети и отидох в Барселона, не съм споделял снимки, беше си мое приключение и подарък за душата ми. Харесвам импулсивните решения.

Преболедувахте ли Ковид-19? Ваксинирахте ли се? По време на локдауна самоизолирахте ли се и какво правехте?

Да, миналата година през ноември го карах, но не съм се тествал - нямах обоняние и се самоизолирах за няколко дни. Не го карах съвсем леко, но не беше и тежко, за щастие. Преди две седмици се изследвах и видях, че все още имам много антитела и съм в отбора на тези, които са изградили естествен имунитет, но не могат да докажат, че са го преболедували. Това не одобрявам в мерките в момента. Иначе не съм против ваксините, но с всеки лекар, с който съм се консултирал, ми е казвал, че все още няма смисъл да го направя за себе си.

Цялото интервю можете да видите в Novinite.bg.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay