Ина Живова за дебютния си роман и съкровено личния си свят пред Jenite.bg!

Една силна и независима дама с не едно амплоа

Ина Живова за дебютния си роман и съкровено личния си свят пред Jenite.bg!

Константина Живова или Ина, както всички я наричат, е родена в град Монтана и още преди да навърши пълнолетие, печели конкурса "Мис Монтана”. Кариерният ѝ път е доста пъстър, тъй като през годините се справя успешно в различни поприща. Занимава се с телевизия от 2006 година, като е работила както зад кадър, така и пред камера. Телевизионна водеща, актриса, модел и дори PR - интересите на Ина са всеобхватни и както самата тя казва - трудно може да се задържи на едно място, тъй като винаги търси нови и вълнуващи преживявания.

От известно време насам Ина се занимава и с писане. Тя поддържа свой собствен видео-блог Try With Ina, в който намира място за всички онези теми, които вълнуват жената. А ето че вече е осъществила една своя детска мечта - издаването на свой собствен роман!

Потърсихме Ина, за да научим нещо повече за личния свят на заетата, работеща и успешна дама на 21 век. Вижте какво сподели тя в откровеното си интервю за Jenite.bg, в което разказва за вълнуващата си кариера, но повдига завесата и към личния си живот.

Коя е Ина? Зрителите познават екранния ѝ образ, но не толкова личния ѝ свят. Опишете накратко себе си и него.

Константина или Ина, както от дете ме наричат, е един свръх активен човек, търсещ постоянно нови предизвикателства. Ина е много емоционален човек, с романтична душа и големи мечти. Константина е много организирана, сериозна и точна в отношенията с хората. Когато двете се съберат, се получава именно това - човек, който не може да се задържи и пет минути, без да му се случва нещо, за което да се вълнува.

Ина Живова за дебютния си роман и съкровено личния си свят пред Jenite.bg!

През кариерата си сте работили зад кадър за различни предавания, били сте водеща на някои от тях, но освен това участвате неведнъж в сериали, видеоклипове и реклами. Кое поприще е най-интересно за самата Вас и защо?
През годините съм се чудила много кое ми харесва повече. Според мен е много трудно и отговорно да работиш зад кадър. Правила съм го дълги години и наистина не мисля, че е лесна работа. Когато обаче светнат прожекторите или видя обектива, без значение дали е на телевизионната камера, кино камерата, или на фотоапарата, нещо в мен се променя. От дете съм такава. Това съм наследила от моя баща, който е снимал много в българското кино, той е един от първите добри и успели каскадьори. Страстта, която изпитва той към камерата и киното, е моята вътрешна любов, без която не мога. Така отраснах от много малка и съм щастлива, че поех бавно по този нелек път.

Ина Живова за дебютния си роман и съкровено личния си свят пред Jenite.bg!

Първата Ви поява пред камера е в предаването "Сблъсък”. Когато се връщате назад във времето, какво си спомняте от този период от живота си? Бихте ли прекарали още малко време в него, ако имахте тази възможност?
Това е първото ми появяване в национален ефир, като част от едно от най-популярните предавания тогава, "Сблъсък". Когато се връщам назад във времето, си спомням за всичко и всички с усмивка. Научих много от всеки един колега, когото срещнах в телевизията. Знам, че в живота няма случайни срещи, приятелството ми и работата с моите бивши дългогодишни шефове - Иван и Андрей, е много ценен опит, урок и спомен в живота ми. Те ми дадоха възможността да направя първите си стъпки пред екрана и ме научиха на много неща в телевизията, карайки ме да опитам от всичко по малко в тази професия.

Ина Живова за дебютния си роман и съкровено личния си свят пред Jenite.bg!

В момента, заедно с актьора Александър Сано, поддържате свой собствен видео-блог - Try With Ina, в който сякаш влагате ценния опит, натрупан през годините в телевизията. Какво Ви подтикна да замените телевизионния екран с интернет пространството?
Моят блог съществува вече една година. С екипът на Silvernoise се постарахме много в реализирането и създаването на този проект. Щастлива съм, че за една година събрах верни почитатели и хора, които следят нещата, които правя. Споделям всичко, което ме вълнува и ми прави впечатление, без да натрапвам личното си мнение. Просто съм щастлива, когато хората оценяват и харесват това, което правя, и го споделят. За тези, които не знаят - бихте могли да четете мои интересни статии и да следите всичко, което се случва с моите проекти, на Try With Ina.

В блога давате своите ценни съвети към всички дами, които искат да изглеждат и да се чувстват добре. Каква е правилната посока за постигане на този резултат?
За мен няма правила, има отношение към хората. Когато си искрен и позитивен, всичко се случва по правилния начин.

Каква беше първоначалната цел на този Ваш уеб проект и успявате ли да я изпълните?
Да, успяваме. Целта е да бъда полезна на хората с готини и забавни идеи, карайки ги да се усмихнат и да направят нещо полезно или различно.

Освен всичко друго, с което се занимавате, Вие организирате и много социални проекти с благотворителна насоченост. Разкажете повече за инициативата "Пътят на смелите”, чиято цел е да накара младите хора да мечтаят и постигат целите си.
Тази инициатива ми хрумна преди една година. Създадох я с много усилия и собствени средства. Заедно с много български артисти посетихме училища в цялата страна. Срещите с учениците са страшно позитивни и зареждащи. Те са щастливи и много често след срещите ми казват, че са благодарни за съветите и това ги кара да вярват повече в себе си.

Ина Живова за дебютния си роман и съкровено личния си свят пред Jenite.bg!

На 7 декември предстои издаването на дебютния Ви роман, озаглавен "Завинаги”. Какво означава за Вас този нов проект и защо читателят трябва да му обърне внимание?
От дете искам да напиша книга. Когато бях малка, си купувах детски книжки, четях и исках да измисля своя интересна история. Като ученичка пишех много стихове, винаги съм обичала да пиша. Харесвам философска литература.

"ЗАВИНАГИ" е моята голяма любов. Оказа се, че и аз мога да го кажа. Чувала съм много автори да наричат книгите си с тази дума и винаги ми е било странно. Е, сега ги разбирам. Усещането да напишеш книга е като да родиш дете - трудно, притеснително и много вълнуващо. С моя първи роман искам да отправя едно много важно послание към хората, които ще го прочетат. Любовта е най-силното чувство, което дава смисъл на всичко. Всеки от нас трябва да я оцени навреме, без да се страхува. Болката е по-голяма, когато не си опитал!

Ина Живова за дебютния си роман и съкровено личния си свят пред Jenite.bg!

Телевизията, интернет или книгите? Кое предпочита Ина?
Не мога да избера. Обичам всяко нещо посвоему. За мен е важно да обичаме това, което правим. Така съм сигурна, че и хората ще го оценят. Затова всяка частица вложена емоция и любов в труда на всеки един от нас, остава трайна следа ЗАВИНАГИ.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay