Славина: "Запалила съм се по музиката още преди да изляза от майка ми! Досаждам на всички с постоянно пеене"

Славина: "Запалила съм се по музиката още преди да изляза от майка ми! Досаждам на всички с постоянно пеене"

Автор: Михаела Михайлова

Днес Ви срещаме с предизвикателната Славина. Тя е на 23 години и е популярна със своя канал в YouTube, който създава още през 2013 година. В началото съдържанието, което публикува, е изцяло свързано с визии за фестивали, как да се гримираме без огледало, всекидневен грим и т.н. Впоследствие обхватът ѝ се разширява и започва с повече видеа за самата нея, истории, предизвикателства и Q&A.

Тя е винаги различна, забавна, а самоиронията за нея е "начин на живот". Славина обича да изненадва феновете си, гримът, музиката, а вече има и своя линия продукти, с които да ги радва. Последователите й никак не са малко, а именно - над 113 хиляди в Instagram и над 102 хиляди в YouTube.

За да разберете коя е тя извън света на социалните мрежи, как е решила да участва в "Гласът на България" - четете в следващите редове:

- Благодаря, че прие поканата ни. Преди да си поговорим за всичко около теб, разкажи ни коя е Славина извън социалните мрежи?

Мисля, че Славина си е същата онлайн и на живо, или поне се старая да е така. Както съм сигурна, че се случва и при всеки друг "инфлуенсър", винаги засилваш някои части от характера си за пред камерата- опитвам се да съм по-забавна и енергична във видеата, които качвам, но като цяло не преправям гласа си и не играя никаква "роля" (щяхте да разберете - не съм толкова добра актриса, хаха).

- Защо реши да учиш в чужбина, а не в България?

Честно казано никога не съм се замисляла за това- някак си винаги съм знаела, че след гимназията ще завърша висше в чужбина. За мен нивото на образование на запад е много по-добро от това в България и съм голяма късметлийка, че имах възможността и привилегията да следвам в един от най-добрите европейски икономически университети- Букони в Милано, където влязох със пълна стипендия.

- Какво те накара да се върнеш тук? Мислиш ли, че би се занимавала с YouTube, ако беше останала в Италия?

Всъщност започнах да се занимавам с YouTube още докато бях в Италия, защото не ми харесваше живота там- нямах много приятели или социален живот. YouTube успя да ме изкара от доста дълбока дупка, защото беше едно от малкото неща, които ми носеха щастие по това време. Знаех, че не искам да оставам в Италия след като завърша. Фактът, че каналът ми потръгна беше просто щастлив инцидент.

- Според теб каква е разликата във възприятието на инфлуенсърите у нас и в чужбина? Свикнаха ли хората, че това е работа като всяка друга?

Като че ли все повече професията инфлуенсър се взима насериозно в България напоследък. Определено имаме мнооого път да извървим, но с времето мисля, че професията започва да получава уважение като новия и доста ефективен инструмент на рекламната индустрия. И все пак- хайде да не се преструваме, че да се снимаш в Инстаграм е ракетно инженерство! Работа мечта е и не се оплаквам грам!!

Славина: "Запалила съм се по музиката още преди да изляза от майка ми! Досаждам на всички с постоянно пеене"

- Как би обяснила на баба си (ако приемем, че не е запозната) какво работят инфлуенсърите?

Баба ми всъщност е МНОГО добре запозната с работата ми- следва не само мен, а и всичките ми фен страници в Инстаграм хаха. Но ако се престорим, че нямам модерна и готина баба, ето как бих обяснила термина: инфлуенсърите са хора, популярни онлайн, които имат влияние над широка общност хора. Добре, и сега не като речник хаха- инфлуенсърите са почти като известните личности, ама няколко стъпки надолу. Вярваш им, защото са хора като теб, не идеални образи, на които се възхищаваш и прекланяш.

- Ако не беше натрупала такава популярност в Instagram и YouTube с какво щеше да се занимаваш?

Щях да работя това, което завърших- финанси. Представете си ме как ви обслужвам в банка хаха. Нелепо!

- Стилът и тематиката на видеата ти в YouTube определено е различен. Как би искала да се развие каналът ти?

Бих искала да продължавам да усмихвам хората както мога, независимо дали това се случва в YouTube или в която и да е друга платформа.

 Славина: "Запалила съм се по музиката още преди да изляза от майка ми! Досаждам на всички с постоянно пеене"

- Постоянно предизвикваш последователите си и хуморът присъства във всичките ти видеа. Коя е най-смешната случка в живот ти?

ОМГ имам най-перфектната история, която чакам да разкажа от толкова време. Миналото лято ме спря едно момиче- тийнейджърка, по Витошка. Реших, че ще иска да се снимаме и да ми каже здрасти, НО ВСЪЩНОСТ искаше да и помогна, защото "се е напушила супер много и е загубила приятелите си". Нямаше представа коя съм. Разбира се, че я успокоих и стоях с нея за 10-15 минути. Умирах от кеф, че непознат ме вижда като безопасен избор в тази ситуация, и разбира се... знаех през какво преминава. Докато пишех на нейната приятелка в Instagram, за да я намерим, казах нещо от рода на 'О супер, тя ме следва вече' и момичето БУКВАЛНО ми каза 'А, ти да не си от нашата компания?!'. И тогава започнах досадната история бла бла аз съм влогър бла бла. Тя светна и каза 'Омг.. Ти си Славина! Аз бях на фен срещата ти в Сердика! Имам автограф от теб.' НА 10-ТАТА МИНУТА ОТ КАКТО СЕДИМ И СИ ГОВОРИМ. Умрях от смях. Беше най-невероятното ми спиране от фен, което ще помня цял живот.

ПС: Намерихме приятелката ѝ и всичко беше окей. Точните думи мисля, че бяха "Как може да се напушиш и да намериш Славина от никъде?"

- Какво мислиш за самоиронията? Ти често я използваш.

Хоби. Начин на живот. Вроден талант. Може би ментален проблем - няма как да знаем.

- Какво харесват най-много последователите ти в теб? А има ли нещо, което не харесват?

Чистият сексапил, на който лъхам, определено им е любим. Lol, нямам представа, питай тях.

- В началото ти започваш да снимаш видеа на грим тематика? Как се запали по грима?

От осми клас се запалих по YouTube и едни от първите видеа, които гледах бяха за грим. От тогава сме неразделни, макар че определено в началото не ме биваше въобще.

- А по музиката? Феновете ти бяха ли изненадани, когато те видяха в "Гласът на България”?

Запалила съм се по музиката още преди да изляза от майка ми. Досаждам на всички около мен с постоянно пеене и тананикане от малка. Понаучих се да пея прилично обаче в последните няколко години.

Много от феновете ми бяха изненадани, а аз бях изненадана, че те са изненадани! Всичките ми коментари в TikTok бяха 'отивай в Гласът на България', 'Ако не отидеш в Гласът на България, ще те убия'. Как да не ида? Беше ме страх...

- Как се реши да участваш?

Заплахите ме убедиха хаха.
Но наистинааа... просто реших, че няма какво да губя. Записах се, взеха, че ме избраха да се явя. Отидох.

- Можем ли да очакваме самостоятелна песен скоро?

Абсолююютно!! BAD BITCH ХИМНЪТ!!

- С кого от българските изпълнители би искала да направиш дует?

Боро. на 1000%. Мечта.

- Какво мислиш за колегите ти в YouTube, които изкараха вече песни?

Мисля си, че нямам търпение да изкарам и аз!

- Обичаш провокацията, но какво никога не би направила в името на известността?

Нещо, в което забърквам близките си и ги излагам или поставям в неудобна позиция. Никакъв проблем нямам да излагам себе си обаче, всичко бих направила хаха.

- Ако можеше да промениш нещо в интернет света какво би било то?

Хейта. Не знам дори как да поясня. Светът би бил по-добро място, не само интернетът. И разбира се, не говоря за конструктивна критика, а чиста, непокътната злоба.

- Винаги си различна и изненадваш последователите си. Наскоро обогати мърчандайза си с бюти продукт. Защо реши той да бъде изкуствени мигли?

Изкуствените мигли за мен са най-важната стъпка от грима, защото най-много ме променят- НО има хубави, има и не толкова хубави мигли, които могат да те променят... не както искаш. И затова пуснах мои собствени мигли, които знам, че са най-доброто качество- а последователите ми заслужават точно това!

Славина: "Запалила съм се по музиката още преди да изляза от майка ми! Досаждам на всички с постоянно пеене"

- Разкажи ни за процеса на изработване на продуктите ти - както за забавните тениски, така и за новото попълнение. Трудно ли се избратоват те, ти ли измисляш дизайна им?

Аз мисля дизайна, както и изработвам тениските! Трудно беше в началото, но всичко става по-лесно като се научиш! Дизайните сигурно ги мислех половин година, докато се спра на гениалната идея #котараче хаха.

- Може ли да очакваме още бюти продукти от теб и ако "да”, загатни ни какъв ще бъде следващия?

За момента нямам планове за мои бюти продукти, нооо никога не казвам никога!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay