6 полигамни семейства, които доказват, че в любовта има място за трима

Запознайте се с техните интересни истории

6 полигамни семейства, които доказват, че в любовта има място за трима

Любовта е цветна. Любовта е за всички!

В Jenite.bg неведнъж сме подкрепяли тази теза. Защото няма значение каква е религията, расата или какви са сексуалните предпочитания на един човек - той заслужава да обича и да бъде обичан.

Полигамията, или така нареченото "многобрачие”, е форма на съжителство, при която един мъж има повече от една съпруга (полигиния), или когато една жена има повече от един брачен партньор (полиандрия). В България подобен вид връзки не са никак често срещани, но в някои части на света те се приемат за нещо напълно нормално.

Полигамията е разрешена в голяма част от африканските държави и тези от Близкия изток. Полигинията е единственият вид множествен брак, разрешен от исляма. Другите два - полиандрията и груповите бракове, са абсолютно забранени.  

Днес ще ви представим няколко истории на семейства, които са избрали полигамията за свой начин на живот. Някои от тях са сключили официален брак, а други живеят на семейни начала, понеже законите в държавата, в която се намират, не им позволяват да встъпят в брачен съюз.

1. Трима от един и същи пол
Джоук, Бел и Арт сключват брак в Тайланд на тазгодишния Свети Валентин. Първоначално във връзка са само Джоук и Арт, но това се променя, когато срещат Бел на парти. Тримата се влюбват безумно един в друг точно преди да ги сполети голяма беда.

Налага се Бел да бъде хоспитализиран, като болестта, от която страда, така и не е установена. Тогава младите мъже решават, че трябва да се омъжат. В Тайланд обаче еднополовите бракове не са разрешени и затова те провеждат символична будистка церемония, с която се обявяват за първата тройка хомосексуалисти, която сключват брак.

2. Две близначки и един мъж

6 полигамни семейства, които доказват, че в любовта има място за трима

Анна и Луси ДеКинк са еднояйчни близначки, които делят всичко помежду си. Буквално! Имат една и съща работа, карат една и съща кола и обичат един и същи мъж. Те стигат толкова далеч в стремежа си да бъдат напълно еднакви, че през годините харчат над 240 000 долара за пластични операции, които да им помогнат да заприличат повече една на друга. Прибягват до услугите на гръдни импланти и уголемяват устните си.

Мъжът, който има шанса да дели постелята си с цели две момичета, се казва Бен Бирн. Близначките твърдят, че на него му е необходимо двойно количество енергия, за да изпълнява съпружеските си задължения, понеже и двете са много активни. Тримата живеят заедно с майката на момичетата.

3. Един господин с цели две съпруги

6 полигамни семейства, които доказват, че в любовта има място за трима

Мелинда и Дани Финикс са хомосексуална двойка, която живее щастливо в Калифорния. Един ден двете жени решават, че връзката им се нуждае от… мъж! Няколко месеца по-късно те срещат Джонатан Стейн и моментално се влюбват в него.

Начинът, по който решават да му признаят, че биха искали да се присъедини към тяхната връзка, е доста романтичен - пишат му писмо, в което изливат чувствата си. Без да му мисли много, Джонатан се съгласява и само след известен период партньорките му са бременни по едно и също време.

Децата се раждат с разлика от един месец и тримата си поделят грижите за тях. Майките дори си помагат при кърменето, като едната понякога кърми бебето на другата, и обратно.

4. Три дами и едно дете

6 полигамни семейства, които доказват, че в любовта има място за трима

Китън, Брин и Дол Янг вдигат сватба през 2013 година в Масачузетс. Въпреки че по това време няма как да сключат законен брак, трите решават да бъдат булки едновременно. На церемонията блестят в чисто бели сватбени рокли и демонстрират любовта, която изпитват една към друга.

И все пак успяват да сключат договор помежду си с помощта на адвокат. Китън е тази, която забременява година по късно, с помощта на донор на сперма.

5. Полигамното семейство, което организира "поли уикенд” в дома си
Отначало Били и Мелиса Холдър са обикновена двойка, която обаче си пада по експериментите. Те поддържат съжителство от типа "отворена връзка”, когато Били среща Джеръми Мълинс. Това, което го привлича към него, не е сексуалната, а емоционалната интимност, която се поражда между тях.

Мелиса се съгласява на условието Джеръми да заживее с тях и тримата се обединяват около мисията да насърчават полигамните връзки. Те организират ежегоден "поли уикенд”, който се провежда в Атланта.

6. Пет двойки, четирима души
Чарли и Том са женени, когато Том се влюбва в страничен от връзката им човек - Сара. Тя, от своя страна, също има съпруг - Крис. Отначало той не се чувства комфортно с факта, че съпругата му се вижда с друг мъж, но с течение на времето двамата мъже стават приятели.

Приятелството им води до влюбването на Крис в съпругата на Том - Чарли. Някак неизбежно, двете жени също откриват любовта помежду си. Така в отношенията им се пораждат цели пет връзки, членовете на които планират да остареят заедно в дома си в Шефилд, Великобритания.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay