Диагноза: Пристрастена към бременността

Нейната професия е да бъде сурогатна майка

Диагноза: Пристрастена към бременността

"Няма да спра да го правя, докато утробата ми не умре.” Така накратко Тара Сойер, която е професионална сурогатна майка, описва неистовото си желание да бъде постоянно бременна.

Досега 37-годишната жена е дала живот на общо седем деца, четири от които са нейни собствени. Тя споделя пред Daily Mail, че когато не е бременна, се чувства празна. Родила е трите бебета, които е износила за други семейства, в рамките на едва две години.

Към този момент Тара е спечелила 15 хиляди паунда, отдавайки утробата си под наем, но разкрива, че не държи на парите и е готова да го прави и безплатно, защото усещането да бъде бременна за нея е достатъчно възнаграждение.

"Сурогатството е изключително пристрастяващо. От момента, в който видиш двете чертички, до самото раждане, усещането да носиш дете за хора, които отчаяно го желаят, е невероятно,” допълва британката пред онлайн изданието.

Диагноза: Пристрастена към бременността
Интересното в случая е, че първото дете, което тя износва като сурогатна майка, всъщност е нейна биологична дъщеря, към която обаче Тара не изпитва майчински чувства. По тази причина тя решава да я "дари” на семейство, което наистина иска дете.

Всичко започва, когато преди четири години британката, която впрочем е израснала в дом за деца, лишени от родителски грижи, ражда преждевременно (в едва 29-ата седмица) близнаците Джак и Ноа. В този момент тя осъзнава, че бременността е най-хубавото, което ѝ се е случвало и, въпреки че реално не иска повече деца, съвсем скоро след това отново се присъединява към клуба на бъдещите майки, този път обаче като сурогатна такава.

Важно е да се отбележи и че близнаците всъщност не са първите деца на Тара, която по това време вече е имала дъщеря и син, Ребека и Харисън, днес съответно на 14 и 12 години. Именно по тази причина тя решава, че не иска семейството ѝ да расте повече и се превръща в професионална сурогатна майка, защото това е единственият начин да продължава да бъде бременна отново и отново.

Диагноза: Пристрастена към бременността
Тара по време на бременност и след това
Последното раждане на Тара е било през януари тази година, но тя се възстановява бързо и се надява до края на годината отново да бъде бременна. Съпругът ѝ Мат я подкрепя изцяло, защото за него е важно тя да бъде щастлива, което пък явно може да се случи, само когато очаква поредното дете.

Тара Сойер не се притеснява, че почти постоянната бременност би могла да развали фигурата ѝ. Напротив, тя споделя, че се чувства в най-добра физическа форма именно когато носи дете: "Приемам витамини, плувам, ходя на йога и се храня здравословно. Дори нямам стрии, чувствам се сякаш съм създадена, за да бъда бременна.”

Диагноза: Пристрастена към бременността
Семейство Сойер
Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 22.05.2014|08:38
Според мен тази жена не е наред, как може да износиш дете и да не изпиташ никакви майчини чувства към него?!
10
Не е посочен 21.05.2014|20:54
Да забременяваш много пъти и да раждаш все пак не е добре за организма, дано го има в предвид това.
9
Не е посочен 21.05.2014|17:30
Не знаех, че може да има такива жени .
8
Не е посочен 21.05.2014|16:38
Баси майката, тази жена не е нормална.
7
Не е посочен 21.05.2014|16:31
Има нещо нередно във всичко това! Не е дорбе работата!
6
Не е посочен 21.05.2014|16:27
Не знам за мен това е някакъв вид болестно състояние, наистина не разбирам подобни хора.
5
Не е посочен 21.05.2014|15:25
Благородно от нейна страна, че помага на семействата, които не могат да имат деца да се сдобият с такива, ама ми се струва, че това, което си причинява е огромен стрес за тялото й.
4
Не е посочен 21.05.2014|14:47
интересно решение е взела.
3
Не е посочен 21.05.2014|14:05
интересно решение е взела, ама след като така й харесва лошо няма.
2
Не е посочен 21.05.2014|13:50
ама че странно, това все пак ми се вижда опасно,толкова много бебета.
1
Не е посочен 21.05.2014|13:24
Браво на жената .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay