Историята на една майка: Така изглеждам след раждането!

Нормално е да загубим фигурата си!

Историята на една майка: Така изглеждам след раждането!

Кендра Уилкинсън е бивш плейбой модел. Известна е с това, че е живяла в имението на Хю Хефнър и е била една от неговите приятелки. Снимала се е в риалити предаване, което заснема живота на зайчетата от имението. В момента е щастливо женена за Ханк Баскет, съзтезател по американски футбол, от който има две дечица.

Русокоската винаги се е славела с перфектна фигура и типичен вид на плеймейтка, въпреки че никога не е била обявявана официално за такава. В един момент обаче тя решава да покаже на света как е изглеждала след раждането на двете си деца. Провокирана е от постоянният натиск, който медиите оказват върху обикновените жени да изглеждат перфектно, дори и след раждането.

Историята на една майка: Така изглеждам след раждането!

Всички знаем, че известните личности и медиите по света играят голяма роля за несигурността на хиляди жени по света, заради нереалистичните истории и снимки, които виждаме всеки ден. Особено, когато стане дума за телата ни след раждане.

Кендра е решила да сподели с феновете си и въобще всички жени вида на тялото й след двете бремености, за да окуражи дамите, че дори и известните личности се сблъскват с проблеми. А честно казано, това е глътка свеж въздух сред всичките глупости, които четем понякога. Кендра иска да покаже, че не трябва да се оказва натиск върху жените да възвърнат предишната си фигура само за няколко седмици.

Историята на една майка: Така изглеждам след раждането!

На снимките бившият плейбой модел показва отпуснатия си корем и множеството стрии, които са се появили и след двете й дечица - Ханк на 6 години и Алая на почти 2. Споделя, че и е отнело известно време, за да влезе отново във форма. И това е напълно нормално.

Историята на една майка: Така изглеждам след раждането!

Феновете на Кендра й се възхищават за смелостта да покаже тялото си такова, каквото е било. Преди време Криси Тейгън показа стриите по краката си, които е почула при рязко сваляне на килограмите, доказвайки, че всички сме хора и окуражавайки останалите жени да приемат недостатъците си без да се срамуват или да се чувстват притиснати от всички да бъдат перфектни.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

36 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay