Кажи ни каква зодия си, за да ти кажем как да влезеш във форма - Част III

Секси фигура според хороскопа - Част III

Кажи ни каква зодия си, за да ти кажем как да влезеш във форма - Част III

Изпробването на най-различни диети се е превърнало за повечето жени в досадно ежедневие. Освен, че се затормозяваш в стриктното изпълнение на определен хранителен режим, резултатът никога не е успешен. Предлагаме ти едно подходящо решение на проблема – тук решаващ фактор заема рожденната ти дата и влиянието на Луната. В нумерологията земната спътница влияе на храносмилателната система и отговаря за водния баланс в организма. Неслучайно съществува т. нар Лунна диета. Намери своята зодия и виж на кои храни е добре да наблягаш и кои да избягваш.

(Продължение от част I и II) 

 

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Пъргавите Стрелци обичат динамичния и бурен живот. Ако и ти си представителка на този знак, вероятно си много активна, вечно търсиш нови хоризонти, които да покориш и трудни препятствия, с които да се справиш.

 

Склонна си да напълняваш в областта на бедрата, но в случай, че често прекаляваш с храната, без да си изобщо гладна.

 

Хранене

Изключително много си падаш по чуждестранната кухня или необикновените подправки. Фигурата ти като цяло изглежда доста добре и рядко страдаш от проблеми с килограмите. Въпреки всичко помни, че трябва да пиеш доста вода, за да не се дехидратираш. Банани, боровинки и цитруси са подходящи за твоята зодия, управляваната от Юпитер.

 

Упражнения

Енергичността на Стрелците им позволява безпроблемно да посещават често фитнес залата. Ако енергичността е определяща за твоя характер, можеш да обърнеш внимание на проблемните зони, чрез извайващи упражнения. 

 

 

Козирог (22 декември – 19 януари)

Управлявани от Сатурн, жените Козирози са амбициозни, трудолюбиви и държат на думата си. Те се отличават със свежия си външен вид и често се набиват на очи с естествената си красота.

 

Характерни проблеми при тях могат да бъдат блоките в ставите, а един от най-чувствителните им органи е кожата.

 

Хранене

Обърни повече внимание на храни, богати на желязо, за да поддържате здравословна циркулация. Червено месо, зеленолистни зеленчуци и натурални сокове са много питателни и препоръчителни за теб, храни. Бадеми, яйца, риба, зеле, праз-лук и тиква са продукти, които трябва да присъстват в списъка ти за пазаруване.

 

Упражнения

Колкото и да им се иска на Козирозите да "препускат по някоя зелена полянка", бягането не се препоръчва за представителите на зодията – то може да доведе до болки в ставите. 

 

 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Този въздушен знак се свързва с всичко налудничево, непредвидимо или необичайно. Ако и вие сте от представителите на този знак, ви съветваме да дадете свобода на творческия си дух и може да се смаете сами себе си.

 

От здравословна гледна точка е вероятно да имате проблеми с кръвта и циркулацията, а след време и с разширените вени.

 

Хранене

Чилито и изключително лютия червен пипер стимулират циркулацията. Трябва да си хапваш храни, богати на пшеница, овес и ечемик. Тялото ти се нуждае и от червени плодове и зеленчуци като цвекло, чушки, репички и ягоди.

 

Упражнения

"Прана Виняса Флоу йога" е типът спорт, идеален за теб. Позите, които ще практикуваш представляват движения, преливащи от едно в друго. Те ще подобрят сърдечния ти ритъм, ще ти помогнат да усвоиш полезни техники за правилно дишане и да балансираш мислите, прехвърчащи в съзнанието ти. 

 

 

Риби (19 февруари – 20 март)

Добросърдечни и доста често различни – такива са жените Риби. При тях могат да възникнат заболявания на червата или черния дроб, както и на жлъчката и бъбреците.

 

Хранене

Големи количества червено вино и шоколад са изкушенията, които за съжеление трябва да избягваш. Друг източник на енергия, който не се препоръчва за тази зодия е киселото мляко. От друга страна горещо се препоръчват рибните продукти. Добро влияние на храносмилателната ти система ще окажат и лимоните, червените боровинки, ябълките, както и кафевия ориз или булгура.

 

Упражнения

Като част от тази толкова артистична зодия сигурно много обичаш да танцуваш. Това е и най-подходящото занимание за морските създания. Няма съмнение, че движенията под ритъма на музиката извайват тялото. Дали ще е на дансинга с момичетата или на уроците по танго, сигурни сме, че ще удивиш всички с движенията си.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay