Как да започнете да липсвате на половинката си

Как да започнете да липсвате на половинката си

Понякога, когато несигурността във връзката ви излезе на преден план, просто няма как да не се зачудите дали липсвате на половинката си. Често тази несигурност може да стане ясна и очевидна. И така, може да започнете да търсите начини да накарате половинката си да се грижи повече за връзката ви.

Ето няколко съвета, с което да накарате, мъжа си да полудее по вас!

Бъдете достатъчно загадъчни

Мистерията интригува мъжете. Така че, ако предпочитате да пазите някои тайни за себе си, значи сте в правилната посока. Мъжете обичат, когато трябва да разгадаят мистерия или когато трябва да работят по-усилено, за да се сближат с жена. Така че, ако искате да впечатлите, не разкриването на всичко за себе си може да е добра идея. Оставете го да ви разгадае.

Забавлявайте се без него

Покажете на мъжа си, че сте способни да си прекарате добре без него. Излизайте на партита, вечери или се забавлявайте с приятелите си. Това ще му даде шанс да мисли и да бъде любопитен как и защо се забавлявате толкова много без него. И тогава ще започнете да му липсвате!

Накарайте го да ревнува

Това може да е малко сложно, но гарантирано ще накара мъжа ви да ви цени и да му липсвате повече. Можете да започнете, като представите приятел или някой, който наистина ви харесва, на вашия мъж. Можете да подчертаете положителните му черти или да се посмеете на шегите му пред половинката си.

Не отговаряйте веднага на обажданията или съобщенията му

Не бързайте да отговаряте на тези чести обаждания или съобщения. Можете дори да избягвате обажданията му за известно време, за да го накарате да се чуди какво замисляте, особено ако сте имали спор. За да засилите ефекта, може да споменете, че не сте успели да отговорите, защото сте били с някой друг.

Намерете аромата, който го подлудява

Силните аромати винаги ще привличат вниманието на мъжа ви, особено ако сте се появили на среща в много атрактивна рокля. Приятните, но чувствени миризми могат да привлекат мъжа ви, карайки го да ви желае повече, което от своя страна може да доведе до гореща нощ. И така, вземете си изкушаващ парфюм и вижте как краката на половинката ви ще омекнат.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay