Как да му съобщите, че ще става татко?

Най-сладкото нещо

Как да му съобщите, че ще става татко?

Отдавна се опитвате да имате дете? Тестът за бременност показва положителен най-накрая – след толкова чакане и молитви. Остава задачата да кажете на нищо неподозиращия татко, който съвсем скоро ще стане най-щастливият мъж на Земята. Но как да го направите? Макар че до вчера сте си правили планове, сега, когато бременността е факт, ви е малко трудно и не знаете как точно да му кажете, че ще бъдете родители.
Ние ще Ви дадем няколко страхотни идеи, които ще ви улеснят.

Ако датата, на която сте разбрали е близо до някой празник, можете да съчетаете нещата. Бъдете сигурни, че това ще бъде най-невероятният подарък за него и няма да има нужда от материален. Да подариш на един мъж дете е най-хубавото нещо, за което той може да си мечтае. Дете на двама ви. Дете с вашите гени, с вашата кръв, с вашите очи и коси.

Добър начин за обявяване на бременност е на пътуване. Организирайте пътешествие. Наслаждавайки се на прекрасните гледки и разглеждайки забележителностите, можете да кажете прекрасната новина. Със сигурност приятелят ви ще подскочи до небето от щастие.

Много сладък начин е и да го изпишете.. И не къде да е, а на коремчето си. Не е нужно да обличате нещо късо и да ходите с корем, надписан с Ще ставаш татко." Може да изчакате вечерта, когато си лягате и събличате. Тогава той сам ще види, а сълзите сами ще текнат от очите му.

Можете да заложите и на математическа формула.. Да, но не каква да е, а малко по-различна от тези в училище. Например 1+1 =3! Няма как той да не разбере това. И определено ще заобича вашата математика.

Може да сложите безалкохолна бира и ягоди на масата вечерта. Кажете му, че в близките месеци може да имате доста такива странни вкусови предпочитания. Това ще го доведе до мисълта, че най-накрая чудото се е случило!

Фотосесията също е красив начин да кажеш "Отсега нататък вече сме трима!"

На всички настоящи и бъдещи бременни пожелаваме една спокойна бременност!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay