Как да направите спалнята си много по-секси

Вдигнете градусите в спалнята

Как да направите спалнята си много по-секси

На този Свети Валентин не забравяйте най-важната стая в дома си – спалнята. Ако секси факторът там липсва, позволете на един от най-известни американски стилисти Brynne Rinderknecht да ви даде няколко съвета за горещ романс. Независимо дали ще последвате всички или само няколко, спалнята ви ще бъде готова за екшън.

 

Нова страница. Започнете преобразяването с нов комплект спално бельо. Изберете материя, която нежно гали кожата – бамбук, египетски памук и сатен са светата троица на чаршафите. Цветът трябва да кара кожата ви да изглежда още по-сияйна, а горният чаршаф винаги да бъде един размер по-голям от леглото ви. Това моментално ще елиминира спора за чаршафите и с половинката ви ще се почувствате далеч по-уютно.

 

Кутията на Пандора. До леглото си дръжте затворена кутия, пълна с най-различни, изненадващи забавления. Проявете въображение – играчки, масажни масла, презервативи – всичко, което повишава градуса на страстта е позволено.

 

Огледалце, огледалце на стената. Стратегически поставено огледало в спалнята може да разкрие пред вас безкрайни възможности. Античните огледала, обработени с живак са наистина секси. Загатват прелестните извивки на тялото, а в същото време запазват загадъчната мистерия на това, което предстои.

 

Съблазнителен аромат. Нов парфюм, предназначен за употреба само в спалнята, ще изостри сетивата на партньора ви и ще му подскаже, че му предстои да преживее нещо ново и вълнуващо. Някои от най-изкусителните аромати включват шафран, тубероза и жасмин. Мускусът е добър вариант ако обичате по-тежките аромати.

 

Черно на бяло. Ако сте срамежлива ви предлагаме да направите нещо смело и нетипично и да изненадате любимия със секси съобщение, оставено на точното място. Бележка, която описва какво точно искате да направите с него довечера... или само една дума, която да му го подскаже... която той да намери в джоба си на път за работа. Това ще го накара да тръпне до настъпването на вечерта.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay