Как да разберем, че той ще бъде добър баща?

Следете за тези знаци

Как да разберем, че той ще бъде добър баща?

Всяка жена иска мъжът й да обича не само нея, а след време и детето. Дали той ще се справя със сменянето на памперси, ще Му обръща достатъчно вниманиеи ще го забавлява? Как да разберем дали този мил и вежлив мъж сега ще бъде същият след време и с детето си?

Няма жена, която да не се е питала тези неща. За да не гадаете повече, ние ще Ви кажем  кои са знаците, които показват, че вашият мъж ще бъде много грижовен татко.

- Винаги се грижи за него самия. Никога не допуска да бъде мърляв и неподдържан. Щом е изградил такава дисциплина по отношение на себе си, той ще се грижи така и за детето си и ще научи и него на същите полезни навици.

- Не се страхува да се изцапа, за да поправи нещо. С тази самоотверженост ще се включва и в отглеждането на детето, а всички знаем, че някои дейности не са особено приятни и чисти.

- Може да готви превъзходно вкусно и най-вече здравословно. Така, когато остане някой ден с детето, можете да бъдете спокойни, че той няма да му купува бургери, а ще му готви вкусна, домашна и полезна храна.

- Децата го обичат и той също тях. Умее да ги забавлява и да спечели сърцата им.

- Колкото и работа да е свършил през деня и това да го е уморило, той не охка и не се оплаква от това. А това е много ценно, защото като млад баща ще има доста безсънни нощи наред с Вас.

- Обича да гледа анимации с Вас и твърди, че са сладки. Това е страхотно, защото ще може да гледа с детето анимации и те да не го отегчават.

- Той е имал или има в момента животно, за което да се грижи. Да, кучето или котето не са бебе, но все пак, отглеждането на животно те научава да си по-внимателен, съобразителен, грижовен и най-вече значи, че имаш любящо сърце.

- Той може да обясни по простичък начин сложни неща. А знаете, че децата не престават да задават въпроси.

- Винаги Ви помага в домакинството и не ви оставя сама да миете, чистите и готвите. Това означава, че ще си имате неоценим помощник, когато бебето се роди.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay