Как да разберете, че партньорът ви ви изневерява

Как да разберете, че партньорът ви ви изневерява

Изневярата напълно унищожава вярата в любовта и отношенията. Това брутално действие може да доведе до депресия и тревожност, дори да постави под съмнение вашето самочувствие. Когато откриете, че половинката ви е изневерила, може да се почувствате наранени, отчаяни, ядосани, тъжни.

Изневярата напълно разбива света ви и няма нещо, което да я оправдае. След като тя е факт, няма връщане назад. Идентифицирането на признаците, че вашата половинка ви изневерява, е наистина трудно. Колкото и добре да познавате партньора си, измамата е непредсказуема. Признаците могат да бъдат различни за всички, особено в отношенията. Така че ако интуицията ви подсказва, че нещо не е наред, тогава може би сте прави. Ето някои от очевидните признаци, че трети човек се е намесил във връзката ви.

  1. Външният вид на половинката ви е различен. Ако партньорът ви е започнал да обръща повече внимание на това, което облича и как изглежда, тогава може би това е знак. Трябва да обърнете специално внимание на това, защото ако видът му се променя, а това не се случва заради вас, тогава най-вероятно той се опитва да впечатли някой друг.
  2. Не можете да се свържете с него. Ако дори при спешни случаи не можете да се чуете, явно той е в компанията на някой друг. Половинката ви рязко ще започне да отговаря много по-бавно на съобщенията ми и дори ще започне да се оправдава защо не е могъл да вдигне телефона.
  3. Започват да използват мобилните си устройства много повече. Ако времето пред екрана се е увеличило от известно време, тогава трябва да поговорите с половинката си. Може дори да забележите моменти, в които партньорът ви тайно гледа към телефона си и когато се обърнете към него, той ще направи всичко възможно да отрече.
  4. Необясними случаи. Това са случаите, в които паричните средства на половинката ви се променят и има забележимо намаление/увеличени в тях. Това е причина за безпокойство от ваша страна.
  5. Сексуалният ви живот е мираж. Ако половинката ви отблъсква всяко ваше докосване или избягва всяка ситуация, в която е възможно да имате физическа близост, тогава той прави секс с друга. Той се извинява сякаш е много изморен от работа и затова няма желание за интимни ласки. Следите от ухапвания, драскане също могат да бъдат доказателство, че вашият партньор ви изневерява.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay