Как да се обличаме по-бързо сутрин?

Възможно е

Как да се обличаме по-бързо сутрин?

Ето това се казва уместно зададен въпрос! Наистина, ние, жените сме изправени пред него всекидневно. Сутрин времето никога не ни стига. Вечно закъсняваме и вечно нямаме какво да облечем, въпреки че гардеробът ни е препълнен с ненужни дрехи, които никога не слагаме. Ние ще Ви дадем съвети за това как сутрин да не обръщате всичко около Вас, а бързо да успявате да се приведете във вид за пред хора.

Всичко е в организираността. Добре е да имате идея още от предната вечер как ще  изглеждате на следващия ден и да си подготвите дрехите. Знаем, че това е много трудно, момичета, но се постарайте. Помислете си каква искате да е визията ви за следващия ден и ги подгответе, изгладете и отделете.

Това планиране може да стане, докато си взимате душ например. Не се шегуваме! Знаем колко бързо лети времето, така е, докато водата се стича по Вас и сте без дрехи, може да помислите с какви искате да  се облечете на другия  ден.

Ако сте подредени по принцип и гардеробът Ви е изряден, то проблемите Ви ще са много по-малко. Но, ако вътре е хаос, е нормално да сте затруднени кое да облечете.

Хубаво е и да не оставате  в леглото до последния момент. Едно, че така ще Ви е криво през целия ден, но и няма да можете да отделите достатъчно време на външния си вид.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

 

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay