Как да се обличате като французойка

Откриването на вашия шикозен стил през зимата ви подтиква да мислите нестандартно. Французойките отдавна са известни със своята емблематична мода и дизайнери, които промениха света на модата - Chanel, Balmain, Dior, Louis Vuitton и Saint Laurent са само някои от имената, които все още са любими не само на знаменитостите, но и на хората с малко по-големи финансови възможности.

Въпреки че "Емили в Париж" не е най-автентичната интерпретация на френската мода, все пак ни дава малко вдъхновение за обновяване на зимния гардероб. В момента стилът на французойките е популярен тренд в TikTok и въпреки че много от нас нямат достъп до някои от ексклузивните френски модни марки, все пак можем да постигнем близка до желаната визия.

Ето как:

Райе

Как да се обличате като французойкаPinterest

Раираната визия е типично френска, което ни кара да се чувстваме готови за разходка с лодка по Сена. Можете да изберете тениска или блуза с дълъг ръкав, а също така да ги комбинирате с пуловер.

Елегантна жилетка

Как да се обличате като французойкаPinterest

Този тип жилетки се съчетават успешно с почти всикчо. Можете да заложите на така актуалните панталони чарлстон или пък да комбинирате с мини пола в стил Chanel.

Слънчеви очила

Как да се обличате като французойкаPinterest

Любителите на този аксеоар не го загърбват след края на лятото. Изберете шик слънчеви очила със заострени рамки и физията на французойка е постигната.

Сако

Oversize блейзърите са топ попадениие за зимата и могат да ви послужат както за натоварен ден в офиса, така и за вечеря с колеги след работа. Можете да изберете кожено сако или пък такова на каре.

Шлифер

Как да се обличате като французойкаPinterest

Нищо не казва "французойка" по-добре от красивия и стилен шлифер. Може би тази връхна дреха не е най-подходящото решение за зимата, но е задължителна за преходните периоди през есента и пролетта.

Прави дънки

Как да се обличате като французойкаPinterest

За небрежна визия през уикенда, дънките са класически избор и никой не ги стилизира така, както французойките. Визиите с прав крачол вървят перфектно с палто или пуловер в телесен цвят, докато сладките ботуши с ток могат да завършат всяка зимна визия.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay