Как да стимулирате всички сетива на партньора си по време на секс

Ръководство за стимулиране на всички сетива

Как да стимулирате всички сетива на партньора си по време на секс

Стимулирането на всички сетива на партньора по време на секс не само е страхотна любовна игра, а и ще подобрите сексуалния си живот като цяло. Тайната е да не изглежда, че полагате усилия, а да правите нещата да изглеждат съвсем естествени. Ето няколко техники, с които да започнете

Зрение

Слабото осветление създава романтика, така че сменете ярките лампи с по-приглушена светлина. Също така помислете за по-романтични цветове като розово, червено, златисто. Свещите също са страхотен вариант.

Звук

Направете плейлист с подходяща музика. Изберете нежни романтични песни или такива със сексуално звучене. Ако не искате да има музика, стимулирайте партньора си с въздишки и мръсни приказки.

Миризма

Етеричните масла или ароматните свещи помагат за повишаване на настроението. Освен това може да намерите почти всеки аромат, който пожелаете. Най-предпочитаните аромати са сандалово дърво, лимонена трева, червен портокал, но експериментирайте, за да намерите своя аромат.

Вкус

В древната Кама Сутра част от ритуала на съблазняване е храната. Шоколадът е най-популярният афродизиак, но и всяка храна, която може да се изяде от тялото ви е подходяща. Също така може да използвате лубрикант с вкус.

Докосване

Чувствен, еротичен масаж може както да отпусне, така и да възбуди партньора, а и да ангажира всички сетива. Опитайте различни неща, докато разберете какво се харесва на партньора ви.

Допълнителен съвет: Експериментирайте като лишите партньора си от някое от сетивата. Завържете очите му или го помолете да не издава никакви звуци.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay